Carbohidratii din votca

votca

Persoanele care incearca sa slabeasca pot beneficia de cuoasterea a cat de multi carbohidrati sunt in bauturile lor alcoolice favorite. Caloriile sunt simportante de luat in considerare de asemenea. Vestea buna este ca votca simpla, curata, are 0 carbohidrati.

Dietele cu carbohidrati slabi continu sa ie foate populare, insa a cunoate alimente ce nu au carbohidrati este suficient pentru a-ti asigura succesul optim in dieta ta minune. Este foarte important de luat in considerare bauturile drept parte a consumului tau zilnic alimentar,  notiune care poate face diferenta printre diete.

Varietatea de votca curata si simpla are 0 carbohidrati, Oricum, raspunsul devine un pic mai complicat atunci cand iei in considerare alte elemente care intra in joc atunci cand bei votca in timp ce incerci sa ramai la dieta slaba in carbohidrati. Este atat de ciudat cum o anumita bautura care este derivata din cartofi este lipsita de carbohidrati si alte ingrediente enumerate pe site-ul Absolut Votka sunt atat de pline de carbohidrati:

  • Enzime
  • Grau
  • Drojdie

Cum pot aceste ingrediente sa se traduca prin 0 carbohidrati? Se pare ca acestia sunt indepartati in timpul fermentatiei si a procesului de distilare. Votca contine deloc gluten in ciuda ingredientelor sale bogate in gluten pentru ca este distilata si procesata cu atata atentie, potrivit surselor de pe siteul Absolute Votka.

Citeste si:  Ce trebuie făcut la aeroport?

Alcoolul are o densitate relativ ridicata de calorii. Contine cam 7 calorii pe gram-mai mult decat cele 4 calorii pe gram in carbohidrati si proteine, si mai putin decat cee 9 calorii pe gram din grasimi. Continutul alcoolic al votca afecteaza numarul de calorii. Caloriile din votca cresc de asemenea, de indata ce creste si procentajul de alcool. Continutul obisnuit de alcool din votca este in jur de 80  si 100 dovada. Dupa volum, aceste doua tipuri de votca sunt inttr-un procent de 40% si 50%. In medie, o picatura de votca de 80 are 64 de calorii. O picatura de votca de 100 are 82 de calorii. Valoarea cea mai obisnuita de votca intalnita este de 80.

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *