Revelionul nu-i nici botez, nici nuntă

În noaptea de Revelion, orice femeie îşi doreşte să arate impecabil, cu atât mai mult dacă petrece la restaurant sau în vreun club. Cele mai multe investesc sume considerabile în coafură, machiaj şi ţinuta. Unele confunda, însă, noaptea de Anul Nou cu un botez sau cu o nuntă şi se aranjează mai ceva ca nişte naşe. Se împopoţonează atât de mult, încât reuşesc să atragă atenţia asupra lor, dar nu în sensul dorit.

Devin un fel de vedete ale petrecerii fie din cauza coafurii neinspirate, fie a machiajului strident sau o rochiilor prea scurte sau cu decolteuri prea adânci. Ţinuta de Revelion trebuie adaptată, în primul rând, locului unde ne distrăm în această noapte specială.
Dacă mergi într-un club de fâţe, se permite rochii sexy, dar nici măcar aici ţinutele de botez cu paiete sau accesorizate cute mai miri cenu prea merg. Simplitatea înseamnă succes garantat oriunde ai merge, pe când excentricitatea e cu dus şi întors. Nu toată lumea gusta vestimentaţia prea sofisticată, că doar nu te pregăteşti să prezinţi premiile Oscar. Este, totuşi, o petrecere la care lumea vine să se simtă bine şi mai puţin să facă parada modei.

Rochiile sunt cu atât mai puţin inspirate dacă mergi într-un club modest şi nu luxos. În primul rând, şi dacă e lungă, şi dacă e prea scurtă, te va incomoda la dans, iar asta poate fi un inconvenient, la fel ca şi încălţămintea cu tocuri prea înalte. Nu e deloc confortabil să stai o noapte întreagă cocoţată pe tocuri. Important este să te simţi în largul tău, detaliu pe care multe femei îl neglijează în dorinţa de a fi cât mai sexy de Revelion. Mai bine rezervi rochiile cu paiete sau fosforescente pentru alte ocazii simandicoase.

Citeste si:  Aplicatii de care ai nevoie

În noaptea dintre ani, tot ce contează este să te distrezi. Cât despre buget, dacă nu-ţi permiţi să cheltuieşti prea mulţi bani pentru ţinuta de Revelion, magazinele online de haine pentru femei pot fi o opţiune bună. Vin cu oferte tentante, pentru toate buzunarele.

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *