Tu stii ce consumi? Aditivi alimentari ignorati

Din lipsa de timp sau pur si simplu de interes, cu gandul ca tot ce vine ambalat si sigilat este un plus pentru tine sa stii ce alimentele sunt bune de consum lista de aditivi alimentari de pe etichete este total ignorata de consumatori. Un studiu arata ca 80% dintre ei nu manifesta o grija un acest sens.

Ce sunt aditivii alimentari?

Pe scurt si pe intelesul tuturor ceea ce se refera la aditivi alimentari reprezinta compusi, substante care ajuta la crearea mancarii. Alimentele sunt dupa cazul de folosinta fie mai pufoase, aspectuoase insa in orice caz cu un termen de valabilitate mai ridicat. Asta ajuta nu numai producatorul ci si consumatorul, in partea practica de a nu fi necesar consumul rapid si o noua sesiune de cumparaturi. Insa in acelasi timp mai mult avantajand producatorul care nu va ramane cu marfa nevanduta va evita pierderile.

aditivi_alimentari_(Small)

Care sunt acei aditivi alimentari permisi?

Intr-o oarecare masura aditivii sunt permisi in productie insa intr-o cantitate acceptabila, in a se considera ca acea minuscula cantitate nu poate afecta organismul. Insa asta nu si pe termen lung si in plus nu cand vine vorba de a combina alimentele care au consum variat de astfel de aditivi. Cu alte cuvinte, asa cum este indicat consumul de sare sa nu depaseasca de 5 grame pe zi asta trebuie raportat la toate mesele nu  la o singura punga de chips de moment.

Citeste si:  Masini zburatoare si lumea inspirata din filme SF

Alternativa?

Cei mai multi din consumatori nu cunosc nici listele de aditivi permisi si interzisi si nu pot face o diferenta cand citesc etichetele. O preocupare care ar trebui sa vizeze interesul pentru fiecare produs in parte. Insa si constienti fiind de continutul unui produs alimentar sunt multi cei care considera ca a manca sanatos inseamna nevoia de a cheltui mai mult, un buget mai mare pentru o calitate pe masura. Podusele bio sunt in acest sens mai rar cumparate.

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *