Care sunt avantajele si dezavantajele WordPress?

WordPress reprezinta o referinta in crearea site-ului tau. Notorietatea sa depaseste de cele mai multe ori micul cerc al creatorilor de site-uri internet. Alegerea unui CMS este intotdeauna o etapa cheie in crearea unui site, trebuie sa analizezi cu grija fiecare optiune in parte. Sa vedem impreuna care sunt avantajele si dezavantajele WordPress.

Numeroase resurse disponibile gratuit.  Resursele disponibile reprezinta fara indoiala argumentele majore in favoarea CMS. WordPress dispune de un numar incalculabil de plugins si de teme de calitate. Un mare numar din acestea sunt gratuite si ne permit sa adaugam o multime de functionalitati site-ului nostru si sa alegem dintr-o baza sanatoasa si estetica.

Un CMS liber care dispune de o comunitate mare. Toate persoanele care detin deja un site stiu deja ca WordPress pune la dispozite o multime de resurse dar avantajele unui CMS liber si dotat cu o comunitate mare nu se limiteaza la o lista de teme si de pluginuri. Atunci cand ai o problema cu Worpress, aceasta problema are mari sanse sa fie deja intalnita de webmasteri ceea ce inseamna ca vei gasi rapid solutia pe numeroasele forumuri de ajutor dedicate CMS-ului. In plus, documentarea nu lipseste pe WordPress, vei gasi intotdeauna un raspuns la intrebarile tale. Un alt avantaj major este oferit de faptul ca WordPress poate fi modificat dupa bunul plac al unei agentii.

Citeste si:  WordPress 6.5 este disponibil: iata lista de noutati

WordPress este usor de accesat pentru crearea unui site.  Cu o instalare deosebit de rapida si o claritate care imbina claritatea si ergonomia, WordPress este destul de usor de folosit chiar si de o persoana incepatoare. Chiar daca functionalitatile sale sunt usor de asimilat, vei descoperi destul de rapid faptul ca ofera numeroase optiuni. Colaboratorii tai vor putea face astfel, in functie de preferinte, unele modificari.

Este un CMS extrem de polivalent.  Chiar daca era limitat la blogging pe vremea lansarii sale, in 2003, WordPress reprezinta in ziua de azi o solutie extrem de completa in materie de creare a site-urilor Internet. Fie ca ai nevoie de un site de actualitate sau de e-commerce, toate acestea sunt posibile datorita WordPress. Spre exemplu, WooCommerce iti va permite sa construiesti site-ul tau WordPress drept o veritabila platforma online care iti va permite sa iti comercializezi produsele. In majoritatea din cazuri, WordPress este SEO friendly, un lucru indispensabil in majoritatea proiectelor web.

Are WordPress inconveniente? Evident, nicio solutie nu este perfecta. Daca WordPress reprezinta preferatul multor persoane datorita motivelor enumerate mai sus si a multor altora, nu este chiar perfect. In primul si in primul rand, WordPress este victima succesului sau. Cea mai mica problema de securitate este rapid folosita de indivizi rauvoitori ceea ce inseamna ca trebuie sa fii destul de prudent daca ai un site online. In plus, si numarul mare de pluginuri iti poate da mari batai de cap. Uneori poate fi destul de frustant sa fii nevoit sa alegi intre doua pluginuri. Si, asteptam parerile voastre in legatura cu alte dezavantaje sau avantaje ale WordPress-ului.

Citeste si:  Setarea pluginului All in One SEO Pack

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *