Cartea mea din automat

Mi-am luat zilele astea o carte: Comori pierdute ale omenirii. Despre carte în sine, altă dată. Despre locul din care am luat-o, vorbim acum.

Pentru că este o carte…din automat. Mă refer la automate de alea din care cumperi acidulate, pufuleti, cronțănele și sendvișuri fără nici un Dumnezeu, cum se găsesc în unele instituții. Numai că de data asta, mașinăria era la metrou Victoriei, pe magistrala galbenă (M1 parcă?). Mi-a atras atenția de când am mers să mă înscriu la master. Asta fiind pe 22, luna trecută. Are cărți foarte ieftine, vreo 15 lei cred că este cea mai scumpă, iar cea mai ieftină parcă vreo 9. Cărți de la editura Litera. Iar dacă iei carte, ai la ultima pagină formular din acela de comandă, cu care poți cumpăra ce mai vrei de pe acolo, și ai livrare gratuită. Pretty cool, huh?

Pe site-ul editurii, cărțile sunt olecuță mai ieftine, ce-i drept, diferența la vreo 5 lei, dar deh! La 10 lei pe o carte, nu am de ce mă plânge! Plus că îmi place la maxim ideea unui automat cu cărți. De la care lumea chiar cumpără. Nu sunt chiar spații goale, dar am surprins tineri achiziționând de acolo.

Mă gândesc că ar trebui mai multe astfel de automate prin București. Sunt chiar foarte practice. La fel cum sunt mașinării pline de chipsuri, biscuiți și răcoritoare, pot fi mai multe cu cărți sau reviste.  Așa, se mai încumetă omul de rând să citească. Nu de alta, dar nu prea îți vine în viața de zi cu zi să dai pe la librărie, când nu te mai vezi de treabă! Nu e timp. Așa, cu un automat de ăsta ici colo, le vezi pe drum. Prețurile sunt accesibile, și îți dai seama că parcă ai mai citi o carte. Mai simplu și mai economic decât în librărie. Mai vezi un titlu nou, și este ușor să te decizi, fiind doar vreo 16 cărți dintre care să alegi. Iar dacă vrei mai mult, te interesezi pe site-ul editurii , în magazinele de profil sau biblioteci.

Voi ce părere aveți de acest mod de a achiziționa cărți? Ați văzut prin orașul vostru, sau în București, în alte locuri decât cel menționat de mine?

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *