Mașina prin ochii mei

Dragii mei, curiozitatea mea de azi, pe Blog Event, este următoarea: voi le aveți cu mașinile? Pentru că eu, una, sunt plantă! De câteva zile, în cercul meu de prieteni, tot aud de jdecai putere, ai unei mașini care mai că i-a provocat colegei de apartament boli de inimă, de la jonglerii făcute cât era ea pe scaunul din dreapta!

Bineînțeles, am uitat cum se numește „bijuteria”, câți cai numără herghelia de sub capotă și ce se mai turuia pe acolo! Am ținut minte altă parte a descrierii:

„Măi, mașina aia este exact ca tovarășul meu! Inspiră forță și respect pentru tehnologie!Are liniile suple, nu arată a căruță tunată cu prost gust. Te uiți la el și la mașină, și îți dai seama că nu ai putea conduce așa ceva, pentru că nu ai inimă, nene. Trebuie să ai o personalitate anume pentru așa ceva!”

Și ascultând descrierea, am realizat că în subconștient, asociez și mașinile oamenilor, nu numai muzica. Mă gândesc că eu aș fi ceva mașină mică și drăguță, cu 4 locuri, cu profil rotund, așa. Scuze, sunt paralelă, nu îmi vine în minte o marcă! Dacă vă vine vouă, vă invit să mă caracterizați cu nume de mașină în comentariu.

Dar să vă dau un exemplu concret. Toyota Avensis de exemplu, aș asocia-o unei femei puternice. Aș asocia-o Laurei, o femeie pe care am cunoscut-o cand aveam 18 ani, și care m-a susținut foarte mult pe drumul dintre Bac și facultate. Mi-a susținut alegerea, și s-a oferit să mă cazeze la ea cât a durat admiterea. Admitere în timpul căreia a avut grijă, alături de mama, să fiu mai în formă ca niciodată.

Citeste si:  Ce sa iti cumperi in perioada reducerilor

Dar de unde și până unde o mașină ca Avensis, atribuită Laurei? Ei bine, Laura este o femeie cu multă personalitate. O femeie care știe exact ce vrea de la viață, și cum să obțină. Luptă, pas cu pas, știe cum să își pună în ordine prioritățile! Mai mult decât atât, ea nu este clasica doamnă office, împachetată în hârtii, dar nici bârfitoarea de birou. Este elegantă, fină și echilibrată. Asemenea mașinii menționate, femeia aceasta știe să se facă remarcată, fără să epateze. De asta aș vedea-o într-o mașină precum Avensis. Ar fi completarea perfectă a mărcii. Mașina i-ar pune în evidență calitățile, impunând respect, și dovedind că Laura mea este mai mult decât o simplă femeie în trafic. Este o prezență care trebuie să se facă simțită, pentru că multe dintre tinerele din ziua de azi, începând cu mine, avem ce învăța de la o femeie ca ea.

Curioasă să observ dacă nu cumva mai sunt și alții care asociază mașinile, oamenilor, am întrebat colegii de pe Blog Event.

Kathy asociază aceeași mașină unei căsnicii.O asociază unei entități puternice și eficiente, loialității. Asemenea unei căsnicii, Avensis nu este o mașină de fiță, de care să scapi când te-ai plictisit, ci una gândită să îți fie alături pe viață. Mai exact, Kathy asociază mașina căsniciei la care ține cel mai mult, și al cărei rezultat este. „Eu o asociez cu părinții mei, care, deși s-au căsătorit la doar 2 săptămâni după ce s-au cunoscut, sunt împreună și mai au puțin si fac 25 de ani de căsnicie. Mașina li se potrivește amândurora pentru că luptă împreună.”

Citeste si:  Ultima zi campania Caravana Zapezii miniPRIX

Pe Bianca această mașină o trimite cu gândul la un bun prieten de familie, om de afaceri, care are frumosul obicei de a merge să își ia fetițele de la școală. Așadar, o mașină de familie, ce inspiră forță, dar și încredere.

Voi ați asociat vreodată oamenii mașinilor? Nu uitați că vă aștept cu o mașină potrivită mie!

Acest articol participă la SuperBlog 2012. Frumoasă provocare, sper să mă ridic la așteptările ei!

Sursa imagine

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

One thought on “Mașina prin ochii mei

  1. Eu mi-as asocia un bugatty sau un mercedes s500… :)
    Dar si noua toyota este o masina pe care as vrea sa o conduc !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *