Cumpararea de noi electrocasnice pentru bucataria ta poate fi o experienta destul de dificila, deoarece sunt mult prea multe branduri si optiuni din care poti alege. Varietatea poate fi un avantaj pentru cei care nu au mari pretentii de la electrocasnicele achizitionate.
Pe de alta parte, cumparatorii care isi doresc un raport echilibrat intre calitate si pret, cat si un design al electrocasnicelor care sa se potriveasca cu actuala latura estetica a bucatariei lor, vor cauta doar cele mai bune incorporabile.
Cand spui electrocasnice “potrivite” pentru orice bucatarie, n-ai cum sa nu te referi la cele incorporabile. Acestea isi gasesc locul in cele mai moderne bucatarii din doua motive: au un design inovativ si te ajuta sa economisesti destul de mult spatiu util.
Cum definim electrocasnicele incorporabile?
Electrocasnicele sunt simple incorporabile care sunt integrate in mobilierul bucatariei si au ca unica fata vizibila partea frontala sau superioara(in cazul in care vorbim de o plita incorporabila). Te foarte multe ori cuvantul “incorporabil” poate insemna mai mult decat simpla integrare a electrocasnicului in mobila.
Spre exemplu, masina de spalat vase incorporata in mobila poate avea aceeasi usa precum cea a dulapurilor din bucatarie, ceea ce inseamna ca electrocasnicul nu va fi sub nicio forma la vedere. Daca sunt instalate corect, unei persoane noi-venite in bucatarie ii va fi relativ imposibil sa spuna exact in care dulap se afla masina de spalat vase incorporabila sau frigiderul.
Incorporabilele pot fi grupate in doua categorii diferite, in functie de vizibilitatea lor in bucatarie. Exista electrocasnice incorporate total sau partial in mobila. Cele incorporate total sunt acelea despre care am discutat putin mai sus.
Dispozitivele incorporate partial au fata principala la vedere. Spre exemplu, un cuptor incorporabil va avea partea frontala spre exterior, fiind alcatuita deseori din panoul si cuptorul propriu-zis, mai precis locul unde are loc procesul de gatit.
Exista avantaje si dezavantaje pentru fiecare electrocasnic incorporabil. Designul si spatiul economisit sunt principalele avantaje ale electrocasnicelor. Fiind mai putin vizibile, incorporabilele sunt si mai usor de intretinut si curatat.
De asemenea, estetic vorbind, multe incorporabile sunt realizate din inox, un material foarte placut ca aspect, dar destul de sensibil cand vine vorba de aparitia amprentelor. Totusi, avand o singura fata vizibila, curatarea se va face destul de usor.
Inoxul are si el mici dezavantaje in ceea ce priveste proprietatea sa de a retine caldura. Ca orice metal, otelul inoxidabil nu este o solutie excelenta pentru persoanele care nu vor ca bucataria lor sa fie un spatiu foarte calduros. Din nefericire, nu exista un material la fel de calitativ pentru a inlocui rolul sau.
Marele dezavantaj al incorporabilelor este pretul. Aceste electrocasnice costa mai mult decat cele clasice. Pe plan functional, performanta lor nu este sub nicio forma imbunatatita, deci nu poti spune ca platesti pentru calitate. Altfel spus, pretul majorat se datoreaza unui singur lucru: designul imbunatatit.
In cazul in care electrocasnicele incorporabile ocupa primele pozitii in lista viitoarelor achizitii majore pe care intentionezi sa le faci, asigura-te ca ai pregatit un buget potrivit si ca ai facut masuratorile. Un ultim lucru pe care ti-l doresti este acela de a avea incorporabile care sa nu se potriveasca cu mobilierul din punct de vedere dimensional.
Surse de informare:
housewares-appliances.yoexpert.com
Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.