Despre System Restore

Ce facem daca avem o problema la computer, sa zicem ca nu mai porneste Windows-ul?

Daca totusi porneste windows-ul, stanga jos (Start) si in bara de “Search programs and files” trebuie scris system restore. Apare aplicatia de restaurare si din lista de salvari existenta trebui aleasa o configuratie dinainte de primul update, spre exemplu, care a creat probleme.

Daca nu proneste windows-ul, la bootare trebuie apasata tasta F4 (sau F8) si din meniu trebuie ales de asemenea restore sau, daca apare, repair.
Ambele au ca efect revenirea la o stare a sistemului anterioara, sa zicem, spre exemplu, a update-ului care a creat probleme.

Cred ca e bine de stiut in caz ca avem o astfel de problema. Fie ca e vorba de un update care a creat problema fie de altceva. E bine se stiut ca putem da computerul inapoi momentului care a dus la aparitia anumitor probleme. Un fel de undo pe care il folosim cand lucram intr-un document Word.

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

One thought on “Despre System Restore

  1. La noi spunem daca s-a oprit windowsul ca "a murit ca windowsul maghiar". Bunicul meu face asta cand nu stie ce se intampla cu calculatorul, face un system restore si totul merge mai departe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *