Cel mai folosite si cele mai populare hashtaguri in 2019

Un hashtag este un cuvant ce se scrie un diez -#- in fata. Acesta se foloseste pentru a regrupa in aceeasi categorie tot ce publici pe Instagram. Dar se poate folosi in acelasi fel si pe Twitter sau Facebook.

Pe Instagram, un hashtag este extrem de important, mai ales daca:

 • vrei sa castigi un plus de vizibilitate in domeniul tau.
 • vrei ca lucrurile pe care le publici sa fie eminente. Poti face astfel, in asa fel incat Instagram sa puna in evidenta publicatia ta, daca ai mai multi abonati si mai multe like-uri.
 • sa abordezi mai mutli clienti sau abonati potentiali.

Reteaua sociala, din ce in ce mai celebra, face eforturi zi si noapte, pentru ca sa ramana cat mai « curata ». Instagram se focalizeaza deci pe buna identificare, pornind de la hashtaguri. Este foarte important sa de identifice publicatiile pe care le postezi pe Instagram intr-o maniera cat mai corecta. Daca vei folosi cele mai populare hashtaguri de pe Instagram in relatie cu tematica, postarile tale vor fi identificate corect.

In plus, daca vrei ca lucrurile pe care le postezi sa obtina cea mai mare vizibilitate, se recomanda sa tii cont de cele mai populare hashtaguri si cele mai folosite de pe Instagram.

Mai nou, se pot urmari pe Instagram si hashtagurile. Cu aceasta functie, poti actualiza continutul publicat pe retea si identificarea acestui hashtag.

Care sunt deci cele mai utilizate hashtaguri pe Instagram in 2019? Iata lista celor 10 hashtaguri care au fost folosite cel mai des pe Instagram, in ordinea importantei lor. Sunt cele care au cel mai mare numar de publicari.

 1. #Love a fost utilizat in nu mai putin de 1 252 832 456 publicatii.
 2. #Instagood, de pe al doilea loc, a fost identificat in 728 131 008 publicatii.
 3. #Photooftheday: peste 490 000 000 de publicatii are acest hashtag ca identificare
 4. #Fashion, acest hashtag a fost folosit in 475 992 147 de publicatii pe Instagram.
 5. #Beautiful este al cincilea hashtag cu un numar de 456 547 737.
 6. #Happy: 424 414 355 publicatii.

7.#Like4like in 413 671 786 publicatii.

8.#Picoftheday a cazut putin din top. Continutul identificat cu acest hashtag are un total de 373 976 698.

 1. #Art a fost folosit pe numai putin de 334 millioane de poze ou videoclipuri pe Instagram.
 2. #Photography: 215 483 670 publicatii.

Toate aceste hashtaguri sunt generale si pot sa fie utilizate in foarte multe publicatii. Majoritatea acestor hashtaguri sunt universale.

Alte hashtaguri importante pentru continutul publicatiilor tale.

#instagram #followme #style #follow #instadaily #travel #life #cute #fitness #nature #beauty #girl #fun #photo #amazing #likeforlike #instalike  #Selfie #smile #me #lifestyle #model #follow4follow #music #friends #motivation #like #food #inspiration #Repost #summer #design #makeup #TBT #followforfollow #ootd #Family #l4l #cool #igers #TagsForLikes #hair #instamood #sun #vsco #fit #beach #photographer #gym #artist #girls #vscocam #autumn #pretty #luxury #instapic #black #sunset #funny #sky #blogger #hot #healthy #work #bestoftheday #workout #f4f#nofilter #london #goals #blackandwhite #blue #swag #health #party #night #landscape #nyc#happiness #pink #lol #foodporn #newyork #fitfam #awesome #fashionblogger #Halloween #Home #fall #paris.

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *