Allview AllDro Speed Eco

Dacă într-un alt articol am prezentat o tabletă mai complexă astăzi mă voi adresa celor care dispun de un buget redus şi anume tableta PC Allview AllDro Speed Eco. La un preţ mai mult decât accesibil, 449 lei, AllDro Speed Eco este o tabletă special concepută pentru persoanele care îşi doresc un device pentru entertainment.

Conform site-ului oficial AllView, AllDro Speed Eco are următoarele caracteristici:

  • Multimedia – imaginile, filmele şi muzica pot fi stocate fie în memoria internă a tabletei fie pe un microSD;
  • Conectare TV – conectivitatea este posibilă cu ajutorul unui cablu de adaptare a ieşirii component video (YPbPr);
  • Flash Player – tableta rulează filme direct în browser, astfel nu mai este nevoie să deschizi o nouă aplicaţie pentru vizualizarea conţinutului care necesită Flash Player;
  • Jocuri – dispozitivul permite deschiderea şi rularea jocurilor online direct în browser;
  • Conectivitate WI-FI şi 3G – AllDro Speed Eco dispune de tehnologie WI-FI care permite conectarea la reţele locale de comunicaţie fără fir şi tehnologie 3G care îţi facilitează transferul de date în orice parte a lumii te-ai afla. Conectarea la internet
  • Sistem de operare – Android 4.0;

Pe lângă toate aceste caracteristici tableta mai dispune de o interfaţă grafică îmbunătăţită care integrează butoanele pentru funcţiile de bază: home, Back şi Recent Apps, Wi-Fi direct.

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

3 thoughts on “Allview AllDro Speed Eco

  1. Procesor??? Deja au aparut tot felul de tablete ieftine, tre sa ai si noroc la ce prinzi…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *