Incredibilul Hulk – unul dintre jocurile grozave

the-incredible-hulk-joc

Sunt un mare fan al Incredibilului Hulk. S-ar putea sa vă mire, dar personajul meu favorit, după Hulk, este Emil Blonsky. In varianta din 2008 este jucat de Tim Roth. Am vazut toate variantele: serialele din 1978, 1982 şi din 1996, filmele din 1988, 1989, 1990 şi, cum am spus adineaori, din 2008. Ultimul mi-a plăcut cel mai mult.

Pasiunea mea pentru Incredibilul Hulk a mers într-atât încât am cumpărat de Amazon şi reviste cu benzi desenate despre el. Am mai multe numere din colecţia Marvel. Dacă aveţi ocazia şi vă pasionează, căutaţi Jurnalele lui Samson, de Ken Grobe.

De la benzi desenate am trecut la joc. Am varianta pentru PS 2 a jocului Incredibilul Hulk, creată de Vivendi Universal Games în colaborare cu Marvel. Hulk seamană foarte mult cu personalul din Ultimate Destruction (din 2005). Cred că am distrus până acum sute de clădiri şi maşini, dar tot nu m-am săturat. Dacă o să jucaţi şi voi, sigur o să vă placă lupta din complexul industrial brazilian, apoi o să ajungeţi cu Hulk în centrul Manhattanului, unde o să vă puteţi căţăra pe clădiri.

Jocul are o hartă cu obiective, punctate cu iconiţe mov, galbene şi misiunile aferente. Misiunile sunt împărţite în care multe capitole, ca să puteţi alege în acelaşi timp dintre două sau trei conflicte. Faza este că nu puteţi alege noi conflicte, până nu le terminaţi pe celelalte. Dacă nu sunteţi în vreo misiune, puteţi căuta prin oraş diferite comori, trofee, chestii utile, cum vreţi să le ziceţi. Dărâmarea unor atracţii turistice precum Trump Tower sau Madison Square Garden o să vă aducă beneficii în plus. Puteţi câştiga costume, modalităţi de atac, viteză şi mobilitate, e super jocul. Cine nu are jocul Incredibilul Hulk în varianta PS 2 sau Xboss se poate mulţumi cu o variantă neoficială pe Casino.com. Pe siteul respectiv puteti juca Incredibilul Hulk si alte Jocuri mecanice.
Spuneam că personalul meu favorit, după Hulk, este Emil Blonsky. Personajul este un ex-căpitan din Marina Regală Britanică. Cea mai faină replică a lui este „ Sunt un luptător, voi fi unul cât de mult pot”. După ce a primit serul super-soldaţilor, s-a transformat în Abomination.

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *