Cele mai asteptate filme ale verii 2024

Comedii cu buget mare, comori independente, thrillere care te tin cu sufletul la gura… chiar ai de unde alege in aceasta vara. Iata filmele care nu trebuie sa fie ratate.

Fancy Dance al lui Erica Tremblay

De la disparitia surorii sale, Jax incearca sa se descurce in rezervatia natiunii Seneca-Cayuga din Oklahoma. De asemenea, are grija de nepoata ei Roki, care se pregateste pentru un powwow. Ceea ce trebuia sa fie o cercetare se transforma curand intr-o investigatie mai profunda a complexitatilor si contradictiilor femeilor nativ-americane din lumea colonizata, aflate la mila unui sistem judiciar falimentar.

Contele de Monte Cristo de Alexandre de La Patellière si Matthieu Delaporte (26 iunie)

Cu Pierre Niney in rolul lui Edmond Dantès si Matthieu Delaporte si Alexandre de la Patellière in regie, este o intalnire la varf. Trebuie spus ca filmul lui Alexandre Dumas este o poveste pasionala: banii, razbunarea si, mai ales, metamorfoza sunt ingredientele succesului sau. In aceasta noua si asteptata adaptare cinematografica realizata de echipa din spatele filmului Cei trei muschetari, actorul francez il interpreteaza pe tanarul erou, inchis pe nedrept pentru ca a fost un conspirator in solda lui Napoleon Bonaparte, care se intoarce pentru a se razbuna pe cei care l-au tradat, pastrandu-si anonimatul prin folosirea identitatii fictive de conte de Monte Cristo.

Citeste si:  James Stewart, un actor de primă clasă

Kinds of Kindness de Yórgos Lánthimos (26 iunie)

Cat de departe ai merge pentru a fi iubit? Sa ucizi? Sa iti taii un deget? Sa furi? Sa rapesti? Personajele din Kinds of Kindness, noul film al lui Yórgos Lánthimos, fac aproape toate aceste lucruri. Mai rau, par sa le faca cu o anumita placere, in detrimentul groazei care strabate publicul. Dupa splendidul Pauvres Créatures (Sarmane creaturi), recompensat cu Oscaruri si, in special, cu premiul pentru cea mai buna actrita pentru Emma Stone, actrita sa preferata (a doua din cariera sa), regizorul grec revine in centrul atentiei in aceasta vara, revenind la duritatea stilului sau, la bine si la rau.

To the Moon de Greg Berlanti

Cine nu a visat vreodata sa atinga Luna cu varful degetelor? Scarlett Johansson si Channing Tatum pun intrebarea in To The Moon, o noua comedie romantica plasata in mijlocul NASA. Cole Davis regizeaza misiunea istorica Apollo 11.

 

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *