De ce nu ai trafic pe blogul tau?

Daca ai ajuns la acest articol, probabil ca in ciuda tuturor eforturilor tale, statisticile vizitatorilor de pe blogul tau nu iti reflecta inca asteptarile. Ai citit si lucrat foarte mult la fiecare articol, ai ales cele mai interesante titluri si continuturi si totusi un numar mare de vizitatori ramane cel mai frumos vis.

Traficul este sufletul blogului tau. Fara vizitatori, toate orele dedicate scrierii, editarii, dar si optimizarii postarilor pot sa fie in van. Dar fiecare blog, la un moment sau altul, poate traversa momente mai putin bune. Nu este insa cazul sa renunti, ci sa analizezi ce este de facut.

Care sunt greselile ce pot limita traficul inspre blogul tau?

Daca remarci cumva ca ai un blog care nu generează traficul pe care il doresti este timpul sa arunci un ochi asupra anumitor practici curente care ar putea in mod involntar sa iti saboteze eforturile. Atunci cand le vei identifica, vei putea lua masurile necesare pentru a mari traficul de pe blog, dar si pentru a ameliora angajamentul cu audienta.

Care sunt erorile SEO frecvente?

Nu alegi asa cum trebuie cuvintele cheie. Alegerea cuvintelor cheie pot sa ajute strategia ta de SEO. Daca alegi cuvinte cheie prea competitive, atunci poate blogul tau se va pierde intr-un ocean cu un continut similar. Dar in schimb, cuvintele cheie prea obscure nu vor fi cautate de audienta.

Citeste si:  SEO Power - alegerea potrivita pentru o promovare calitativa

Neglijezi metadatele. Balizele titlu si descrierile meta sunt esentiale atunci cand vine vorba despre a atinge atentia in rezultatele de cautare. O baliza titlu care nu est optimizata asa cum trebuie sau o meta descriere care nu incita, poate reduce numarul de click-uri.

Trebuie sa eviti de asemenea si unele probleme de continut. Continutul este rege, dar trebuie sa ai mare grija la el.

Daca nu ai un continut original, cititorii nu vor veni la tine pe blog daca au citit deja altundeva ceea ce scrii tu. Cel mai bine ar fi sa creezi un continut unic care aduce o noua perspectiva.

De asemenea, este important sa folosesti asa cum trebuie retelele sociale si legaturile interne. Sunt instrumente foarte puternice pentru a stimula traficul.

Ai grija si la frecventa cu care publici pe blog. Atunci cand publici in mod neregulat pe blog, traficul poate sa fie afectat din nou in mod negativ.

 

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *