Doamne ce macel!

Carnage, ultimul film al lui Roman Polanski ne aduce pe ecrane o poveste delicioasă între două cupluri din New York care ajung să petreacă câteva ore împreună, forţaţi parcă de destin.
Regizorul ne încântă cu o producţie care merge pe urmele lui Hitcock (Rope) pentru că toată acţiunea are loc într-un apartament, în afara epilogului şi prologului. Filmul este realizat după piesa lui Yasmina Reza şi pune în scenă pentru spectatori un fapt nesemnificativ care ia proporţii: un copil îl loveşte pe altul cu un băţ, îi distruge doi incisivi pentru că nu este acceptat într-o bandă.
Personajele principale jucate magistral de Jodie Foster, Kate Winslet (care de curând a luat un Golden Globe Awards pentru rolul dintr-un serial), Christoph Waltz şi John C. Reilly, întreţin acţiunea de altfel foarte simplă. Avem un avocat (Waltz), un broker (Winslet), un comerciant (Reilly) şi o scriitoare pasionată de artă, o adevărată războinica a societăţii actuale (Jodie Foster).
Personajele sunt foarte realist construite şi întâlnim în film pe lângă veşnica luptă şi stereotipuri între femei şi bărbaţi, probleme de căsnicie care ies la iveală, totul în două medii sociale diferite.
Nu există o soluţie, nimeni nu are nici un răspuns. Se încercare o rezolvare paşnică, tipic americană a conflictului dintre cei doi copii prin întrevederea părinţilor. Din fericire filmul este o producţie non americană (franco-poloneză-spaniolă-germană). Polanski este genial în modul cum ghidează actorii.
Filmul se bazează pe umorul de situaţie şi umorul de caracter care aduce savoare la fiecare moment, ajungând să râzi cu lacrimi de fapte absolut normale. Scenariul este excelent.
Măcelul cuplului din ziua de azi spus de un regizor talentat.

Citeste si:  O viaţă minunată!

[youtube id=”X4du7zukGuE” width=”600″ height=”350″]

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *