Topul celor mai improbabile filme cu vampiri

Cunoastem filme cu vampiri precum Dracula, Nosferatu sau Blade. Insa, exista in egala masura filme cu vampiri mai ciudate, improbabile chiar. Uneori sunt comedii bune, uneori un esec rasunator, care totusi ne fac sa radem.

Vampire Academy (2014)

Vampire Academy, cu titlul primit da tonul. Adaptare a primului roman dintr-o serie literara cu acelasi nume, scris de Richelle Mead, este vorba despre o comedie fantastica, un fel de intalnire improbabila dintre Twilight si Harry Potter. Urmarim povestea a doua tinere aflate intr-o academie pentru vampiri. Prima, Rose, are sarcina de a o proteja pe cea de-a doua, printesa Lissa. Dupa ce ambele au trait in randul oamenilor, timp de un an, sunt aduse la aceasta institutie cu scopul de a-si incheia studiile. Evident, intr-un astfel de loc, vor exista numeroase pericole si obstacole de depasit.

Vampire Academy nu este un film excelent. Insa, filmul se poate urmari fara probleme intr-o seara in care nu avem mare lucru de facut.

Lesbian Vampire Killer (2009)

Si acest titlu este destul de sugestiv la fel ca in cazul primului film prezentat in aaceasta lista. Spre deosebire de Vampire Academy, Lesbian Vampire Killer este o comedie mai reusita. Avem parte de umor british extrem de apreciat de multe persoane. Doi prieteni pleaca in calatorie intr-o regiune rurala din Anglia. In mijlocul pustietatii se vor intalni cu doua studente frumoase. Probema este urmatoarea: satul in care se afla este belstemat, se pare ca un blestem transforma tinerele fete in varsta de18 ani in vampiri cu sange rece. Cu James Corden in distributie, filmul are parte de o multime de situatii absurde.

Suck (2010)

Avantajul cu acesti vampiri este urmatorul: ii putem transpune in absolut orice univers. Cu Suck, mediul rock este la onoare, in acest mediu se afla creaturile insetate de sange. O comedia neagra in care un grup rock este in centrul actiunii. Pana in ziua in care Jennifer, basista grupului, este transformata in vampir. Carismatica si fermecatoare, atrage o multime de fani. Este debutul succesului pentru acest grup insa in egala masura este o situatie care ar putea cauza pierderea sa deoarece cadavrele incep sa se inmulteasca si insusi Satan va fi implicat in aceasta situatie complicata.

Este un film mai degraba simpatic marcat de prezenta unor invitati simpatici precum Alice Cooper, Malcolm McDowell sau chiar Iggy Pop.

Abraham Lincoln: Vanator de Vampiri (2012)

Abraham Lincoln este o figura cunsocuta in istoria americana deoarece reprezinta presedintele cu numarul 16 al Statelor Unite ale Americii, in perioada cuprinsa intre anii 1861-1865. Insa, printre numeroasele sale functii, sa fi fost si un vanator de vampiri? Asta sustin unele voci. Glumim. Acest lucru a fost imaginat de catre Seth Grahame-Smith in romanul sau, roman care a fost adaptat mai apoi pe marele ecran de care realizatorul Timour Bekmambetov. Pe hartie, pare o mare reusita, insa, in realitate, lucrurile stau putin altfel. Cu toate acestea, 20th Century Fox a crezut in acest film, in acest scenariu, a decis sa il lanseze in cinematografe in anul 2012.

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *