Cele mai bune seriale Netflix care apar in 2022

Inca din luna septembrie, Netflix a dat o multime de informatii cu privire la serialele si filmele de succes care vor aparea in catalogul sau incepand cu anul 2022. Se pare ca 2022 va fi cel mai bun an pentru Netflix deoarece numeroase sunt serialele care revin cu sezoane noi.

Ozark, sezonul 4

Netflix a dat vestea buna de curand, Ozark se reintoarce cu sezonul 4. Fanii serialului sperau ca ezonul 4 va putea fi vizionat la sfarsit de an 2021 insa se pare ca pana in 2022 nu se vor putea buucra de el. A doua jumatate a sezonului final va sosi spre sfarsitul verii sau in toamna anului 2022.

Stranger Things, sezonul 4

Tot in vara anului 2022 va fi lansat sezonul 4 al unuia din cele mai asteptate seriale, Stranger Things. Dupa trei ani de absenta, Stranger Things revine pe ecranele noastre cu sezonul 4. Pandemia a intarziat enorm filmarile pentru acest serial. Pe Eleven si prietenii sai ii asteapta deci noi aventruri fabuloase. Eleven va reveni in Hawkins pentru vacanta de primavara. Se va reintalni cu Mike si cu restul prietenilor. Insa, in oraselul in care s-a intors totul este imprevizibil si pacea si linistea va fi din nou compromisa din cauza sosirii unui nou monstru.

Umbrella Academy, sezonul 3

Se pare ca serialul Umbrella Academy mai are multe de spus. La mai bine de un an de la sezonul doi, difuzat in luna iulie 2020, serialul lui Steve Blackman isi ofera o a treia salva de episoade. Inca nu exista o data oficiala de lansare a sezonului 4 insa cu siguranta acest lucru se va intampla pe la jumatatea anului urmator.

Dupa ce au reusit sa salveze planeta de o noua apocalipsa, membrii Umbrella Academy revin in forta. Odata reintorsi la Academie descopera ca alti super-eroi le-au luat locurile in conacul Hargreeves. Se pare ca acestia au ajuns intr-o realitate alternativa…

Locke&Key, sezonul 3

In curand, ne vom reintalni cu universul lui Joe Hill si Gabriel Rodriguez. Dupa doua sezone incununate de succes, Locke&Key a fost reinnoit de Netflix inainte de terminarea episoadelor din sezonul 2. Netflix are incredere deplina in productia sa si vrea ca aceasta calatorie sa dureze si mai mult, mai mult decat trei sezoane. Cert este ca ne vom reintalni cu familia Locke incepand cu anul urmator.

Sandman

Sandman vede in sfarsit lumina zilei. Dupa mai multe luni de zvonuri si de asteptari, serialul adaptat din romanele grafice ale lui Neil Gaiman este in sfarsit difuzat. O adaptare destul de riscanta pentru Netflix care ataca odata cu acest serial un monument al culturii geek. Daca primele imagini cu serialul au fost deja dezvaluite, niciun trailer nu a fost inca postat.

Resident Evil

Dupa Infinite Darkness, Netflix va produce un serial nou, Resident Evil. De data aceasta este vorba de incarnarea, in carne si oase, a personajelor apartinand licentei videoludice care vor fi prezentate spetactorului. Intriga ne transporta la 30 de ani distanta de la detectarea virusului T. Ne aflam in inima Umbrella Corporation, o multinationala al carei secrete urmeaza sa fie dezvaluite, unul cate unul…

https://www.miroir-mag.fr/pop-culture/sorties-netflix-les-meilleures-series-netflix-a-venir-en-2022/

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *