Produse moderne pentru îngrijirea unghiilor!

Produse moderne pentru îngrijirea unghiilor

Există o multitudine de produse moderne astăzi în magazinele de specialitate pentru îngrijirea unghiilor. Ne-am familiarizat deja cu lămpile UV sau LED, cu gelurile color și cu cele pentru construcție, cu ojele semipermanente sau cu alte produse de acest gen pe care le avem acum la dispoziție.

Ce sunt bețele de portocal?

Deși sunt folosite relativ recent în industria de înfrumusețare a unghiilor, bețele de portocal au fost descoperite în anul 1830 de către medicul regelui Louis Philippe în persoană. Sunt confecționate din scoarța de lemn de portocal deoarece acest lemn are o structură moale și densă în același timp.

Datorită acestui lucru, bețișoarele au o durabilitate mare. Pot fi folosite fără probleme pentru îndepărtarea cuticulelor și nu numai. De asemenea, lemnul de citrice are și foarte bune proprietăți antiseptice naturale susțin cunoscătorii din acest domeniu.

Bețișoarele de portocal au formă cilindrică alungită, sunt subțiri iar lungimea lor variază și poate ajunge până la 18 cm. Unul din capete este teșit iar celălalt este ascuțit.

Pot fi folosite și la îndepărtarea cuticulelor dar și pentru curățarea pterigionului. Mai pot fi folosite și pentru îndepărtarea ojei semipermanente, folosind capătul teșit al acestora.

Pentru că structura lor este suficient de moale, nu va exista pericolul ca unghiile să se zgârie în timpul manichiurii. De asemenea, pot fi desenate puncte cu partea ascuțită a acestora sau se pot aplica lejer pietre pentru decor. Mai pot fi folosite și pentru corectare, în cazul în care a fost depășită unghia cu gel.

Deoarece bețele de portocal sunt confecționate din lemn, acesta nu va putea să fie dezinfectat. Recomandarea este ca ele să nu fie refolosite.

Produse profesionale pentru manichiuri moderne

Există magazine online în România specializate în comercializarea de produse profesionale pentru realizarea manichiurilor moderne cu gel sau de tip permanent. Unele dintre ele au o ofertă foarte bogată în produse de actualitate. NailShop Callipso.ro este un important distribuitor de produse profesionale pentru industria Nail Art din România, apreciat de foarte mulți profesioniști. Oferta este atât de complexă și variată încât este imposibil să nu găsiți exact produsul profesional de care aveți nevoie. O singură comandă, un singur transport achitat și toate produsele vor ajunge direct la salonul dumneavoastră sau direct la dumneavoastră acasă.

Rețineți faptul că este vorba despre sute de produse din fiecare categorie importantă: geluri pentru construcție, geluri color, oje semipermanente sau decoruri și tatuaje pentru unghii.

Toate produsele incluse în oferta Callipso.ro sunt fabricate de către producători renumiți în multe țări din lume: CANNI, FSM, VANELISA, ROSALIND, BASE ONE, SILCARE, EVERIN, etc.

Merită să le testați pentru început. Vă recomandăm și aparatura modernă profesională de aici: lămpi UV, sterilizatoare, freze electrice, capete freza unghii, etc.

Prețurile produselor nu sunt deloc mari, periodic sunt organizate și importante campanii de reduceri.

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *