Cele mai frumoase tari din lume ce se pot vizita intr-o zi

Peisaje care iti vor taia respiratia, activitati unice sau monumente istorice, aceste tari sunt cele mai mici din lume. Dar, au o multime de comori ascunse care pot sa fie descoperite doar intr-o zi.

Vatican

Vatican este cel mai mic stat independent din lume. Este in interiorul orasului Roma si se intinde pe o suprafata de aproximativ 0,44 km. Deci este cea mai mica tara din punct de vedere al suprafetei. Asta inseamna ca se poate vizita in mai putin de o zi. Bazilica Sfantul Petru, din inima sa, este una din cele mai mari si cele mai importante biserici crestine. Are numeroase opere de arta si este un loc de pelerinaj pentru numerosi crestini. Capela Sixtina este una din cele mai celebre din Vatican. Este renumita pentru frescele sale magnifice, mai ales pentru celebrul tavan pictat de Michelangelo.

Monaco

Este vorba despre un microstat pe Coasta de Azur, Franta. Este condus de catre familia princiara Grimaldi de peste 700 de ani si suveranul sau actual este printul Albert II. Principalele locuri ce pot sa fie vizitate sunt Palatul princiar, Cazinoul de la Monte Carlo si cartierul istoric.

Niue

Este o mica tara insulara din Pacificul de Sud la aproximativ 2400 de km fata de Noua Zeelanda. Are cele mai frumoase peisaje naturale pastrate si insula este inconjurata de cele mai spectaculoase recife coraliene. Cei care ajung aici pot sa exploreze grote, piscine naturale si formatiuni stancoase impresionante.

Liechtenstein

Un stat care se intinde pe in jur de 160 de km patrati. Este inconjurat de magnifice peisaje alpine. Muntii sai, vaile sale verzi si raurile sale il fac sa fie cel mai atragator pentru iubitorii de iesiri in aer liber.

Luxemburg

Este o tara mica aflata intre Belgia, Franta si Germania. Capitala sa este sediul unor numeroase cladiri guvernamentale, institutii europene si unor mari firme internationale.

Ofera cele mai frumoase peisaje naturale, fortificatii istorice medievale si cele mai pitoresti regiuni.

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *