Comertul online si cum magazinele clasice pierd teren

Ca o mare parte din comercianti au urmat trendul si si-au deschis si un magazin online, ca o extensie a afacerii, nu mai este ceva nestiut. Ca din ce in ce mai multi clienti prefera sa se orienteze catre aceeasi optiune este poate o surpriza caci asta face comertul online sa devina tot mai popular iar magazinele clasice sa piarda teren.

Cum comertul online a captivat majoritatea

Incet dar sigur, cu avantul tehnologiei si al modernului, cu usurinta de asemenea din ce in ce mai multi sunt cei care prefera sa faca shopping online. La momenbtul actual sunt peste 1 milion de romani care fac acest lucru. Si cum sa nu te captiveze cand totul este redus ca si efort insa si timp. Explicatia este una destul de simpla; traim in lumea vitezei cand timpul are o noua referinta si cum ne grabim in a face multe si in acelasi timp comertul online este cea mai buna solutie pentru asta. In acelasi timp te relaxezi caci dupa o zi obositoare ai nevoie de o pauza. Si cu o rapiditate iesita din comun ai la indemana informatiile de care ai nevoie, gama larga de optiuni. E ca si cand ai inlocui timpul pe care il petreci colindand magazinele sa compari preturile insa fara efort, la un click distanta totul este redus.

Uniunea-Europeana-vrea-sa-dubleze-comertul-electronic-pana-in-2015

Care este viitorul comertului online

Am putea crede ca usor usor vom ajunge la punctul in care nu vor mai exista altfel de magazine decat cele din mediul virtual. Insa cum se necesita une chilibru in toate, desi cifrele sunt imbucuratoare se pare totusi ca sunt multi si cei care au prea putina incredere in ceea ce reprezinta comertul online. In acest sens se aduce in prim plan neseriozitatea caci pana sa deschizi coletul nu stii daca vei gasi ceea ce exact ti-ai dorit sa achizitionezi. Uneori vei schimba produsul astfel ca pierzi si timp si bani ulterior.

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

One thought on “Comertul online si cum magazinele clasice pierd teren

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *