Concurs : D’ale iubirii

‘’Cunoașterea: este unul din procesele definitorii, fundamentale ale spiritului uman. Poate fi considerat procesul prim prin care conştienţa de realitate şi de sine apare în subiect raportându-l la sine şi la lumea sa. Esența cunoaşterii constă în reproducerea în interiorul subiectivităţii a unei alte subiectivităţi, prin conştientizare de sine şi cuplarea subiectivităţii conştientizate cu o realitate în care poate acţiona, experimenta, evalua şi conclude asupra consecinţelor.’’

Încă de mic copil am auzit vorba : ’’ ai carte, ai parte ‘’  şi mereu am crezut în acest lucru pentru că lumea cărţilor mi-a adus cunoaştere, am descoperit lucruri frumoase şi mi-am găsit mereu un refugiu în cărţi.

Mă bucur că acum putem doar printr-un singur click să accesăm un site unde să găsim cărţi online care se găsesc într-o librărie online. Frumos spun eu, mai ales că timpul nu ne permite să mai umblăm că altădată după cărţi.

Astăzi, începem cu bucurie în suflet un parteneriat cu Libris.ro şi vă invităm la un concurs  intitulat ‘’ D’ale iubirii’’ , deoarece nu-i aşa că iubirea e un sentiment care ne înalţă dar ne şi doboară ?  Nu cred că am putea trece prin viaţă fără a iubi măcar o dată.

Aşadar , tot ce trebuie să faceţi este să daţi like paginii libris.ro şi paginii Blog Event şi apoi să lăsaţi un comentariu la această postare cu ‘’particip’’ în perioada 17.01.2012-31.01.2012

Pentru a vă califica în concurs este obligatoriu să daţi Like la ambele pagini, altfel riscaţi să fiţi descalificaţi! Vom verifica!

În 01.02.2012 vom face extragerea  folosind site-ul random.org iar primii trei clasaţi vor primi următoarele cărţi :

  1. Paradoxul iubirii – Pascal Bruckner
  2. Cele cinci limbaje ale iubirii 2008 – Gary Chapman
  3. GSP – Dragostea durează trei ani – Frederic Beigbeder

 

Vă aşteptăm cu drag la concurs şi vă dorim mult succes!

LATER EDIT : Câştigătorii concursului  sunt :

  1. Paradoxul iubirii – Pascal Bruckner  : Criss Cristina
  2. Cele cinci limbaje ale iubirii 2008 – Gary Chapman : Iulia Ionita Mania
  3. GSP – Dragostea durează trei ani – Frederic Beigbeder :  andrei
Extragere:

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

53 thoughts on “Concurs : D’ale iubirii

  1. Particip. Multumesc, Margaluta, de la tine am aflat de concursul acesta cu iubire :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *