CONCURS: Câştigă cu Blog Event una din cele 3 invitaţii de pe Zonga.ro

După cum bine ştiţi, luna februarie a debutat cu lansarea celui mai nou site de muzică autorizată : Zonga.ro .

Tot conţinutul muzical este legal, iar Zonga reuşeşte o premieră la nivel naţional, aducând laolaltă,pentru prima dată în România,contentul celor 4 mari case de discuri ( Universal Music,Sony Music, Warner Music,EMI)

Întrucât site-ul se află lansat doar în fază Beta, accesul la cele peste 1700 de ore de muzica  a celor peste 5800 de artisti îl au doar cei 500 de utilizatori care pot testa serviciul de streaming audio.

Dat fiind faptul că până la lansarea oficială va exista doar un număr restrans de useri, echipa Blog Event s-a gândit si la voi, cititorii fideli şi vă oferă 3 invitații pentru a putea avea acces la 100% muzică de calitate.

Dacă iţi doreşti să faci parte din comunitatea Zonga nu iţi rămâne decât să dai :

 • Like la pagina de Facebook Blog Event ;
 • Share (nu like) pe Facebook acestui articol, pe contul vostru, folosind butonul de mai jos;
 • Un comentariu în care să fiți cât mai creativi şi în care sa ne spuneţi de ce doriţi această invitaţie pe Zonga.

Perioada de desfăşurare a concursului : 10.02.2012-15.02.2012

Acordarea celor 3 invitaţii se va face în funcţie de cât de creativi şi convingători aţi fost ! 

Spor la inspiraţie ! 


Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

7 thoughts on “CONCURS: Câştigă cu Blog Event una din cele 3 invitaţii de pe Zonga.ro

 1. 1. Done acum ceva timp.
  2. Sharuit.
  3. Ce poți face când e zăpadă afară și nu ai ce face? Asculți muzică. Cum ACTA bate la ușă, trebuie să o faci cât de cât legal și apelezi la Zonga, un proiect interesant care, însă, nu știu dacă va avea un viitor foarte bun. Mai vedem. De ce vreau o invitație?
  Este simplu și nici creativitatea nu are nevoie de implicare: din cauza agitației care se face în jurul acestui proiect. Vreau să îl testez și eu.
  O zi bună!

 2. De ce as vrea o invitatie pe Zonga? Simplu, daca ACTA se va aproba , acest site va avea singura legatura cu noi. Avand in vedere ca totul e legal, consider ca se va mentine. In primul rand , daca as primi invitatia as vrea sa cunosc acel sentiment de bucurie ca am castigat ceva , in al doi-lea rand as trai o experienta online de neuitat

 3. Am dat like de mult timp :)
  Am sharuit chiar acum
  De curand am ascultat un clip pe youtube despre ACTA si este ingrozitor…. sper sa nu se aprobe aceasta dar … nu avem ce face asa ca aleg sa intru in legalitate si sa asculta muzica legal si corect.
  In plus am si un radio online (nu fac publicitate) si chiar mi-ar fi de ajutor o invitatie.
  In concluzie cu speranta in suflet in cuget si suflet sper sa castig un bilet spre ZONGA!

 4. Particip pentru ca am inteles ca are o aplicatie ce poate fi rulata pe mobil pe android si sunt curios daca pot asculta melodiile preferate fara sa le am salvate pe telefon. As putea folosi si youtube dar cred ca aplicatia zonga consuma mai putina banda de internet. Ramane sa imi dati o invitatie sa ma conving. Multumesc.

 5. Ar fii extrem de folositor pentru mine un cont aici deoarece dupa ce am citit articolul am cautat in tot pc-ul si am realizat ca am 18 melodii in total.Asa ca un loc unde pot sa ascult muzica ar venii la fix ;))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *