Concurs handmade

Ştţi cu toţii că am scris despre minunatele bijuterii handmade ale lui Delilah. Astfel că Blog Event, în parteneriat cu Delilah (magazin online) am decis să organizăm un concurs special pentru domnişoare, doamne şi domni care doresc să facă un cadou frumos şi inedit iubitei sau mamei lor.

Premiul este un set compus din brăţară, cercei, pandantiv şi inel, realizat manual din sfere şi cipsuri semipreţioase piatra soarelui albastră. Cerceii măsoară 6 cm cu tot cu tortiţă, iar brăţara 19 cm.

Acest set este unul foarte frumos datorită sclipirii interesante a pietrelor soarelui albastre, astfel încât este uşor de asortat atât la o ţinută de zi, cât şi la o ţinută deosebită de seară.

Preţul acestui premiu este de 60 RON şi chiar şi eu sunt tentată să îmi achiziţionez în viitor acest set pentru că m-am îndrăgostit pe loc de el.

Regulile acestui concurs sunt următoarele:

  • Like paginii de Facebook Delilah
  • Un comentariu la acest articol cu textul PARTICIP.

Durata concursului este de 2 săptămâni, adică între 05.06.2012 şi 19.06.2012.

UPDATE: Şi câştigătoarea este Diana. Aceasta este rugată să trimită un e-mail la adresa blogeventro@gmail.com cu adresa, numele complet şi numărul de telefon.

Mai jos aveţi extragerea:

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

20 thoughts on “Concurs handmade

  1. Obiectele handmade sunt frumoase; am incercat sa fac din fimo, insa nu m-am prins care este secretul, deoarece la final am afumat si bucataria, iar materialul si-a pierdut culoarea; cred ca am lasat cuptorul prea mare sau… nu stiu. In schimb, am lucrat foarte simplu cu lutul.
    In fine, particip. :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *