Scăderea acțiunilor Facebook și problemele lui Zuckerberg

Zuckerberg, obișnuindu-se cu rolul de boschetar și locuitor al preșului de la ușă.

Când s-a lansat pe bursă, o acțiune Facebook valora 38 de dolari. Între timp au scăzut atât de rău, încât James Cameron ar vrea să le caute prețul de pornire prin Groapa Marianelor. Dar asta nu e tot. O fi Facebook în corzi și investitorii niște neisprăviți care nici cu coada ochiului nu se uită la el, dar pentru Zuckerberg acum începe greul. Cu măiestria unui Merlin modern, am văzut viitorul și iată ce e posibil să se aleagă de harvardist.

Zuckerberg, obișnuindu-se cu rolul de boschetar și locuitor al preșului de la ușă soției.
Zuckerberg, obișnuindu-se cu rolul de boschetar și locuitor al preșului de la ușa soției.

Zuckerberg o să vorbească cu Onțanu pentru a-și procura loc de tarabă la Obor. Măcar acolo să vândă, până vine poliția, câteva acțiuni numai bune, aduse din afară, netimbrate.

Zuckerberg se va duce în Franța sau Anglia și va lua medidații de la un român. Când își va fi terminat stagiul de învățăcel, el va avea următoarea vorbă cu oamenii: “dă și mie 10mii dă lei pă niște acțiuni“.

Desigur, se poate ca, în ritmul actual, Zuckerberg să vină cu bani de acasă pentru a ține acțiunile Facebook pe bursă. Se va împrumuta de la prieteni, de la vecini, toate astea fără să știe nevastă-sa.

Aha, și că tot ziceam de nevastă-sa. E posibil ca ea să-l dea afară din casă, pentru că nu mai e în top 20 de miliardari, iar ea nu se încurcă cu pielea p… . Dat afară din casă, el va veni pe la conturile utilizatorilor și-i va ruga să-l găzduiască. Posibil să abuzeze de ospitalitate și să-și permită aroganța de a dat câte un like sau un share de pe profilul acestora.

Citeste si:  Despre alegeri locale, la final. Faptele, pe sectoare și general v2

Ultima soluție a lui Zuckerberg va fi să vină în România, să se bage căpetenie la un ONG și să devină un Cemus Rernea. În doi, până la 20 de ani va fi numit consilier și va scăpa de griji. A, desigur, s-ar putea mulțumi cu banii pe care îi are, dar parcă dacă nu stai cu părinții, viața n-are haz.

Sursă foto: Newtech

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *