Concurs: Iubirea voastră

Orice poveste de dragoste este frumoasă și specială în felul ei. Sunt sentimente, trăiri, gânduri, așteptări implicate în ea. Fiecare poveste de dragoste merită să fie cunoscută și apreciată, pentru că o relație până la urmă presupune multă muncă din partea a două persoane, implicare și dorința de a merge împreună pe același drum.

BlogEvent în colaborare cu Alex Busuioc vor să audă povestea voastră și să o ducă mai departe. Iar pentru voi, cei care vă iubiți, am organizat și un concurs. Ce trebuie să faceți? 

  • Trimiteți un mai pe adresa  sagittarius@iloveconstanta.ro, o poză cu voi și povestea voastră( cum v-ați cunoscut, cum este dragostea voastră, cine sunteți voi).
  • Join pe pagina de Facebook a concursului aici
  • Like pe pagina de Facebook Sagittarius Photography aici.
  • Like pe pagina de Facebook BlogEvent aici.

Evident, un concurs nu se poate desfăşura fără premii. Premiile vor fi realizate de Alex Busuioc  personal, de unde şi faptul că acest concurs se adresează cuplurilor din Constanţa şi Bucureşti  după cum urmează:
– premiul III constă într-un set de 10 fotografii de cuplu (pe suport optic, alături de o prezentare video cu imaginile);
– premiul II constă într-un set de 20 de fotografii de cuplu şi un print (la alegere din imaginile respective) pe suport clasic la dimensiunea A4 (21*30 cm);
– premiul I constă într-un album „full” de cuplu (cca. 45 de fotografii) şi un print pe suport clasic la dimensiunea A2 (60*42 cm).

Citeste si:  Concurs: Câştiga cu Blog Event un antivirus cu licenţă!

Perioada de desfăşurare a concursului este 02.02.2012 (ora 18:00) – 20.02.2012 (ora 18.00).

Informații suplimentare găsiți aici.

Multă baftă tuturor participanților. Așteptăm sentimentele voastre concretizate în cuvinte.

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

One thought on “Concurs: Iubirea voastră

  1. Dragostea a inceput de prima oara cand m-am cunoscut cu ea era o mamika tanara care avea un copil frumos la care tin si acum la el este baiatul meu.Pentru mine nu conteaza ca are copil el find un suflet care trebuie iubit de amandoi find puiu ei.Dragostea noastra este mare si in prezent sentimentele mele pentru ea sunt mari pentru ca este jumatatea vietii mele pe care o iubesc mult din inima mea.Dragostea vine din sufletul fiecarui om pe care o are cu femeia lui.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *