Crăciun, vreme frumoasă și jocuri cu fotbal

Ce am făcut de Crăciun? M-am bucurat de primăvară și de minunatele jocuri online, ca tot omul. M-am jucat jocuri cu fotbal – jocuri cu fotbal 3D, jocuri cu fotbal în 2, jocuri cu fotbal American, jocuri cu lovituri libere și jocuri friv.

Anul acesta a fost pentru prima dată când am petrecut Crăciunul în plină „primăvară”. Da, poate că veți râde, dar la câte grade erau afară, adică 12-18 grade Celsius, ai spune că se apropie 1 mai, nicidecum Revelionul. Curios, dar mi-a plăcut acest Crăciun. A fost unic, inedit, nemapomenit. Nu am mai fost la munte ca în fiecare an, ci am mers la iarbă verde și am jucat fotbal în tricou cu mânecă scurtă. Nu m-am mai încotoșmănat cu enșpe mii de haine, ci mi-am permis să plec de acasă în pantofi și sacou de toamnă. Soarele de afară m-a determinat să fiu mai vesel și mai pozitiv decât în alți ani. Nu pot să spun că sunt un Grinch, dar nici nu ador sărbătorile. Sărbătorile sunt problematice pentru mine pentru că sunt mai melancolic decât niciodată, mă simt vulnerabil, iar aceste stări mă scot din zona mea de confort. Și-ți spun sincer, mie nu îmi place să ies din zona mea de confort, mai ales din punct de vedere emoțional.

Tocmai de aceea, fiind așa frumos afară, fiind călduț și soare, anul acesta am fost extrem de bucuros de Crăciun. Dacă altă dată jucam jocuri cu fotbal campionat pe calculator, zilele trecute am jucat un super meci de fotbal cu cei mai buni prieteni ai mei. Era cât pe ce să ne luxăm gleznele, dar nimic nu se compară cu o partidă reușită de fotbal. Ne-am distrat pe cinste și am ars toate grăsimile pe care le-am depus pe burtică din cauza bucatelor delicioase pe care și noi, ca și ceilalți români, le-am savurat de sărbători.

Eu sunt un om plin de energie, simt nevoia să fac mișcare, să mă plimb, să alerg, să mă joc, să zburd mai ceva ca un copil, iar vremea de afară îmi dă voie să fac tot ce îmi doresc. Cel mai des îmi consum energia mergând cu bicicleta sau jucând fotbal. Când vremea nu îmi dă voie, înlocuiesc bicicleta cu mașina și jocurile în aer liber cu genialele jocuri online. Din câte am înțeles în curând va veni iarna și zăpada. Să fiu sincer, nu mă întristez prea tare. Dacă vremea mă va ține în casă, o să înnebunesc laptopul cu jocurile online și oricum ar fi, mă bucur că am petrecut primul meu Crăciun în plină primăvară!

Tu ce ai făcut Crăciun anul acesta? Și apropo, ție ce jocuri online îți plac: jocuri friv, jocuri friv 2, jocuri de fete, jocuri cu mașini, jocuri cu împușcături, jocuri sport, jocuri cu animale, jocuri cu pescuit sau jocuri cu păcănele?

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *