Cum să folosești WordPress SEO by Yoast

Acesta este un articol despre ” Cum să folosești WordPress SEO by Yoast ” și a fost scris pentru cei care inca folosesc pe blogurile lor All In One SEO Pack.

Sorin a scris un articol despre ” Configurarea pluginului Yoast WordPress SEO ” în care a introdus un tutorial video despre configurarea acestui plugin, eu aş dori să vă arăt în imagini cum se foloseşte cât mai corect acest plugin.
Am să încep prin a vă arăta cum trebuie să vă apăra în panoul de control al blogului acest plugin :
Wordpress Seo Yoast
În continuare tutorialul este făcut pe baza unui articol postat pe unul din blogurile mele (comunicarepr.ro) şi nu spun că trebuie să faceţi exact ca mine, ci doar că pluginul WordPress SEO by Yoast  este de accord cu modul meu de a mă folosi de el.
Cel mai important lucru la acest plugin este: ” Focus Keyword ” (cuvintele cheie), după cum se poate observa mai jos.
Focus Keyword, Cuvinte Cheie
Această opțiune a pluginului trebuie completată cu cuvântul/cuvintele cheie şi apoi arată dacă acesta/acestea cheie se găseşte la începutul articolului, în titlul paginii, în url, în conţinutul articolului şi în meta descriere. Arată şi de câte ori apare cuvântul/cuvintele cheie în locurile enumerate mai sus.
Interesant la acest plugin este și ” Snippet Preview “, optiune care îţi afişează exact cum va arăta articolul tău în motoarele de căutare:
Snippet Preview
Bănuiesc că următoarele trei câmpuri ştiţi cu toţi ce rol au. Aş dori să nu mai intru în amănunt, dacă aveţi neclarităţi despre acestea, mă puteţi întreba prin intermediul unui comentariu.
cum sa folosesti wordpress seo yoast
Toate aceste opțiuni ale pluginului sunt la modul general, acum urmează modul page analysis, modul care analizeza o multitudine de opţiuni din punct de vedere SEO al articolului, cum ar fi densitatea cuvintelor cheie, prezenta tagului alt la imaginile din articol, câte linkuri outbound (exterioare) conţine articolul, numărul de cuvinte din articol (pluginul susţine că un minim de 300 de cuvinte e perfect într-un articol) şi multe alte lucruri:
Wordpress Seo Yoast configurare
Şi alt aspect important al pluginului este modulul ” Social ” care va permite să modificaţi descrierea cu care articolul apare atunci când este share-uit pe Facebook şi Google+ :
wordpress seo social media
Eu unul recomand să folosiţi această opţiune doar dacă nu doriţi să folosiţi meta descrierea, aici rămâne la aprecierea fiecăruia dintre voi.
Mai jos aveti dovada puterii pluginului WordPress SEO by Yoast :
wordpress soe yoast google
Tu cum folosești WordPress SEO by Yoast  ?

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

One thought on “Cum să folosești WordPress SEO by Yoast

  1. Eu nu-l folosesc. Ma ajuta la SEO: Google XML Sitemaps, Share and Follow, Simple SEO Pack, TentBlogger FeedBurner RSS Redirect…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *