Vara și-a intrat bine de tot în drepturi. Asta o vedeți și fără să vă spun eu. Așa că trebuie, cu mic cu mare, să ne protejăm cât mai bine de soare, ca să ne bucurăm frumușel de vacanță, concediu, sau chiar de simple week-enduri la ștrand.
După ce Kathy v-a explicat ce înseamnă de fapt radiația solară, ce implică din punct de vedere științific bronzarea și cum reacționează pielea la soare, am să vă dau câteva sfaturi simple despre cum să vă apărați de soare.
1. Nu folosiți produsele din anu trecuți. Sunt valabile doar 12 luni de la deschidere, așa că mai sunt bune și acum doar dacă le aveți sigilate.
2. Aplicați crema înainte de a ieşi din casă, chiar şi dacă este înnorat. Radiațiile UV sunt în lumina solară, nu neapărat în raze, după cum ați citit și aici.
3. Dacă mergeți la plajă, reînnoiți stratul de cremă la fiecare două ore sau imediat ce ieşiți din apă, sau dacă ați transpirat abundent. În primul caz, pentru că nu există produse care să protejeze total pielea, și, bineînțeles, pentru că produsul se va spăla în al doilea și al treilea.
4. Faptul că v-ați bronzat nu înseamnă că sunteți feriți de arsuri! Dimpotrivă, bronzarea, ca și roșirea, reprezintă o reacție defensivă a pielii în contact cu soarele. „Scutul” se îngroașă treptat, dar asta nu înseamnă și că vă apără de cancer de piele sau arsuri.
5. Hainele nu au de-a face cu protecția solară. Radiațiile trec cu ușurință prin țesătură! Așa că aplicați frumușel loțiune pe tot corpul!
Dacă nu știți ce factor de protecție solară vă trebuie, consultați medicul sau farmacistul. Sună a clișeu, dar așa este cel mai sigur. În general, cu cât pielea, ochii și părul sunt mai deschise la culoare, factorul de protecție crește.
Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.