Cursuri de dans sportiv – ideale pentru copilul tau

cursuri de dans sportiv

Ai un copil plin de energie, care chiar si dupa orele petrecute la scoala tanjeste dupa activitate? Daca vei vrea sa canalizezi aceasta energie in ceva constructiv, atunci cursurile de dans sunt cea mai buna optiune. Dansul imbunatateste sanatatea corporala si creste respectul de sine al copilului, va invata un lucru nou si isi va face noi prieteni, de aceea alegerea scolii si cursurilor de dans potrivite este foarte importanta.

Cum sa alegi cursuri de dans potrivite

Trebuie sa stii exact ceea ce cauti pentru copilul tau, nu trebuie sa te lasi impresionat neaparat de trofee si de profesori foarte experimentati. Scoala ideala de dans trebuie sa puna accent pe abilitatea naturala a copilului si pe dezvoltarea acesteia.

Identifica stilul de dans potrivit pentru copil. Are inclinatie spre dansurile moderne? Alege atunci sa il inscrii la cursuri de dansuri moderne sau cursuri de dans sportiv. Are miscari gratioase si arata inclinatie spre balet, atunci il vei inscrie la cursuri de acest gen. Foarte important este sa fie si copilul implicat in aceasta alegere. Da-i ocazia sa se exprime si sa faca ceea ce ii place, pentru ca iti va fi recunoscator mai tarziu. Daca tie iti plac dansurile clasice, copilul poate sa prefere stilul hip-hop sau latino. Unii parinti opteaza chiar pentru stiluri combinate pentru micutii lor, oferindu-le prin cursuri de dans posibilitatea de a alege exact ceea ce le place.

Este important de tinut cont si de istoricul instructorului de dans, dar si de marimea clasei. De obicei lucrurile se desfasoara mai bine in clasele cu mai putini cursanti, pentru ca astfel profesorul instructor are timpul necesar sa se ocupe de toata lumea, acorda atentie fiecarui elev in parte si il ajuta sa se dezvolte si sa isi imbunatateasca tehnica. Renumele scolii de dans la care il vei inscrie influenteaza de asemenea decizia, aici conteaza mult si parerile altor parinti care au deja copiii inscrisi acolo.

Un alt aspect de care trebuie sa tii cont este locatia. De preferat atat pentru tine cat si pentru micutul tau ar fi ca pentru a ajunge la acele cursuri de dans, sa nu trebuiasca sa parcurgi orasul de la un capat la celalalt. Sau, mai rau, sa trebuiasca sa se intoarca singur copilul de la o departare mare.

Daca alegi sa iti inscrii copilul la cursuri de dans inca de la o varsta frageda, de trei sau patru ani, trebuie sa fii constient ca poate nu e suficient pregatit, atat mental cat si fizic, pentru rutina si efortul pe care il implica aceste cursuri. De aceea scoala de dans la care il vei inscrie va trebui sa aiba programe speciale pentru copiii mici. Cand ai luat decizia de a-ti inscrie copilul, de foarte mare ajutor poate fi si asistarea la cateva cursuri de dans, iti vei face o idee de baza si vei vedea daca ceea ce ai gasit se potriveste micutului tau.

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *