Happy Monday: Leaders in marketing

Leaders in marketing – este o conferința despre marketing în primul rând, iar în al doilea rând este o modalitate foarte bună de a fi la curent cu tot ceea ce ține de marketing, ce este nou în marketing, ce strategii de marketing sunt cele mai bune și multe altele.

Dacă dorești să participi la Leaders in Marketing, te anunț că doar Luni, 8 octombrie vei putea să-ți rezervi un loc pentru sumă de 199 euro, pentru că doar luni ai parte de Happy Monday: Leaders in marketing €‹si îți poți cumpără biletul la jumătate de preț de pe site-ul leadersinmarketing.ro !

Evenimentul este pe 18 octombrie la București și este organizat de de Oana Molodoi și Paul Renaud, parteneri Linked Events și Renaud.

O mini-lista cu speakerii evenimentului puteți gaƒsi puțin mai jos

Paul Garrison, Managing Director Garrison Group;
Michael Ruckman, Founder, President and CEO, Senteo
Mohamad Mourad, Google Gulf Regional Manager
Colin Shea, VicePresident Strategy Planning and Regulation Vodafone, Cehia;
Daniel Queva, Director of Marketing, Microsoft Office Division, CEE
Bogdana Butnar, Planner, Online Strategist and Blogger
Dragos Roua, Online Entrepreneur, Blogger, Writer

În cadrul conferinței internaționale “€œLeaders în Marketing” se expun studii de caz care dețin recorduri de creștere a business-ului cu aplicare în Social Media, Digital Marketing și Branding.

Citeste si:  Începe Barmaniada!

Dacă nu am reușit să va conving, va invit să vizitați blogul de www.comunicarepr.ro ,unde puteți găsi mult mai multe detalii despre eveniment și un scurt videoclip în care Paul Renaud vorbește despre cele mai importante 3 motive pentru care să participi la conferința Leaders în Marketing !

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *