Povestea degetului mijlociu

Povestea degetului mijlociu este una spusă de un profesor sever, dar glumeț și foarte înțelept, mie și colegelor, la facultate. Făceam cursuri de cultură și civilizație engleză. Cultură, exact! Dacă așteptați ceva porcos, nu ați nimerit unde trebuie.

Degetul mijlociu a început să fie utilizat frecvent în timpul războiului de 100 de ani, în Anglia. Și hai să vă spun cum!

În timpul războiului de 100 de ani, o armă folosită cu precădere a fost arcul cu săgeți. Pentru a mânui așa ceva, este nevoie de arătător. Știe oricine! În plină luptă, un grup de englezi a fost capturat de inamici. Pentru ca francezii să se distreze pe seama lor, le-au tăiat acestora degetele arătătoare. Motivul este lesne de înțeles! Oamenii erau în mare parte arcași, iar degetul lipsă îi făcea inutili. Și cum erau inutili pentru armată, au fost eliberați!

Englezii, încăpățânați din fire, au învățat să armeze arcul cu degetul mijlociu. Probabil a fost destul de greu, dar au reușit!

Întâlnind apoi în luptă  pe cei care îi capturaseră, „împătimiții ceaiului de la ora 5”  , aroganți încă de pe vremea aceea, arătau ostentativ și mândru degetul învingător! Mesajul era clar:

„Vezi măăăăă! Te bat și cu ăsta!”

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *