De ce a pierdut Nicușor Dan alegerile

"Băiatu', puștiu', fata, te fac o meditație pentru bac?"

S-au încheiat alegerile, Oprescu se pare că mai rămâne o vreme să verifice cu stetoscopul Bucureștiul și totul e închis. Irinel Columbeanu aka Bătrînu Porno aka Tata Monicilor aka Pensionaru Junior a reușit un mare nimic, ușor mai prost decât Becali. Da’ unde-i, domn’e, Nicușor Dan? Păi, a pierdut. Dar de ce? Ei bine, am câteva supoziții.

"Băiatu', puștiu', fata, te fac o meditație pentru bac?"
“Băiatu’, puștiu’, fata, te fac o meditație pentru bac?”

Nicușor Dan a pierdut, pentru că locuitorii golfului Centrul Vechi s-au trezit cam târziu, în special cetățenii din cartierele Atelierul Mecanic și Kulturhaus.

Nicușor Dan ar fi vrut să pună butoane de Like în loc de ștampilă la urne, dar nu l-au lăsat ciocoii, hoții și înguștii la minte care voiau un vot clasic.

Elevii pe care i-a trecut fără “atenție” sau buchet de flori ori pachet de cafea au uitat cu cine trebuiau să voteze. Ei au căutat pe listă omul Nykushor D4n.

Nicușor Dan n-a avut experiență la secție, el fiind un băiat de bun-simț, civilizat, educat, care n-a avut de-a face cu poliția. Amicii lui de la siteul de cultură l-au sfătuit doar cum să facă să iasă bine din dubă.

Nicușor Dan ar fi câștigat dacă nu ar fi fost catalogat drept mare matematician care o poate duce decent în orice țară. Oamenii au crezut că-i strică rostul dacă-l fac primar.

Citeste si:  Casti excelente pentru ascultat muzica

Câinii maidanezi ar fi preferat să iasă Nicușor Dan, doar că n-au avut timp să voteze, erau ocupați cu fugărirea mașinilor și cu marcarea clădirilor pe care Nicușor le salvase de la demolare.

Nicușor Dan a pierdut, pentru că a respins apelul de la Becali în pauza dintre votare și exit poll.

Nicușor Dan, de fapt, n-a pierdut, democrația a învins, el a dovedit că poți să fii independent și să pierzi, nu ca alții, sprijiniți de partide și tot pierd.

Și, totuși, totul nu-i pierdut. Nicușor Dan a pierdut la timp alegerile, acum poate începe meditațiile pentru elevii care dau bacul în toamnă.

Sursă foto: CPB

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *