Acestea sunt 4 dintre cele mai populare jocuri pentru mobil ale anului trecut

erik-mclean-JHKrEcjXSi8-unsplash

Gaming-ul pe platformele mobile a atins noi culmi în ultimii anii. Dacă în trecut, jocurile de mobil erau considerate ca fiind bune numai pentru a fi jucate între două stații de metrou, astăzi, industria este mult mai respectată de către gamerii înrăiți. De altfel, aproape oricine ar un joc preferat pe mobil, fie că este vorba despre ceva simplu, cum este Temple Run, ori ceva complex, cum este Call of Duty: Mobile. Mai jos vom prezenta 4 dintre cele mai populare jocuri ale anului 2022.

Temple Run

Temple Run a fost primul joc de tip „endless runner” care s-a bucurat de o popularitate uriașă. Scopul jocului este de a ajunge la capătul unui templu, în condițiile în care personajul principal este în permanență urmărit de o creatură periculoasă. Totuși, deoarece jocul nu are un sfârșit, nu are nici o poveste deosebită. Este însă, un joc simplu și atractiv.

Comenzile sunt simple pentru începători: o glisare în sus face ca personajul să sară, o glisare în jos face ca personajul să alunece, iar o glisare în lateral face ca personajul să se întoarcă în direcția respectivă. Totodată, jucătorul poate înclina dispozitivul, pentru a face ca personajul să se deplaseze dintr-o parte în alta în limitele zonei pentru a colecta monede. Fondurile virtuale strânse pot fi apoi folosite pentru a cumpăra noi personaje și upgrade-uri.

Mario Kart Tour

Mario Kart Tour este primul joc al francizei dezvoltat pentru mobil și a fost atât de mult așteptat de fani, încât a înregistrat peste 10 milioane de descărcări în prima zi de la lansare (25 septembrie 2019). Jocul este unul extrem de dinamic și distractiv, având la bază curse de kart-uri în care participanții pot colecta cutii în care se găsesc diverse abilități.

Jocul pentru mobil reutilizează multe elemente din Mario Kart 8, dar propune și anumite caracteristici noi, cum ar fi posibilitatea de a concura pe trasee în direcția contrară sau posibilitatea de a folosi o abilitate de foarte multe ori în aceeași cursă.

În modul Single-Player, jucătorii pot participa în noile competiții lansate, care presupun 3 curse și un o misiune bonus. Varianta Multiplayer este disponibilă numai pentru utilizatorii care au cumpărat jocul și are un sistem propriu de ranking; astfel, pe măsură ce progresează, utilizatorul se va confrunta cu adversari de același calibru.

priscilla-du-preez-BjhUu6BpUZA-unsplash

Poker

Atunci când vine vorba despre jocuri de cărți, pokerul este unul dintre cele mai atractive opțiuni. Una dintre cele mai apreciate platforme de poker online este PokerStars, care le permite utilizatorilor să joace Texas Hold’em, Omaha și multe alte variante de poker, în compania a milioane de utilizatori de pe întregul glob. Sunt organizate zilnic turnee „freroll”, în care utilizatorii pot participa gratuit în acest turnee care pun la bătaie anumite premii, însă vedeta platformei este turneul Sunday Million, cu premii garantate de până la 1 milion de dolari.

Aplicația poate fi instalată pe computere, smartphone-uri sau tablete care rulează Windows, iOS sau Android. Sunt acceptate numeroase metode de plată pentru jucătorii români, de la carduri de debit și până la vouchere PaySafeCard, așa că distracția este la îndemâna oricui.

Call of Duty: Mobile

Primul joc pentru mobil al celebrei francize americane a fost lansat în luna septembrie a anului 2019 și a generat peste 100 de milioane de descărcări în prima săptămână. Deși este free-to-play, Call of Duty: Mobile a generat peste 1 miliard de dolari pe an în 2021 și 2022, deoarece utilizatorii pot cumpăra anumite puncte cu care își pot îmbunătăți caracterul, iar unele skin-uri nu pot fi obținute prin intermediul punctelor generate în joc, ci numai dacă plătesc.

Jocul are mai multe moduri. În Multiplayer, se găsesc variantele de joc tradiționale ale francizei, cum ar fi Team Deathmatch, Frontline, Domination, Hardpoint, Search and Destroy și așa mai departe. În Battle Royale, utilizatorul alege dacă vrea să joace singur sau într-o echipă de 2-4 jucători, într-o rundă în care vor fi implicați 100 de participanți. Ulterior, a fost adăugat și modul Zombies, în care o echipă de jucători trebuie să se apere de valurile de zombi care vin spre ei.

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *