Site-uri amuzante

site-uri umor

Cele mai bune site-uri umoristice si amuzante pot lumina pana si cea mai  inorata zi a oricui ar fi si oricum s-ar simti. Ne pot face sa zambim, sa radem cu toata gura si poate chiar sa ne faca sa ne gandim mai bine la alte lucruri din vietile noastre si cat de important este sa fim cat mai destinsi. Unele site-uri sunt evidente ca scop iar altele par sa atraga un anumit tip de umor, insa toate ca toate, te poti asigura ca vei rade cu orele daca vei  urmari aceste site-uri care sunt prezentate aici.

Homestar Runner

Plin de fraze si citate si cu personaje unice, desenele animate de pe net de pe site-ul Homestar Runner sunt un prin pas grozav pentru a te destinde si pentru cateva portii faine de ras. Cea mai populara trasatura este Strongbad Emails, o serie de raspunsuri la emilurile vizitatorilor care rezulta de cele mai multe ori in povesti si aventuri care nu sunt deloc legate una de cealalta.

Spre deosebire de multe alte site-uri umoristice, acesta este un site pe care nu va trebui sa-l feresti din calea copiilor. Paote ca nu iti vor impartasi rasetele, insa cele mai rele lucruri pe care le vor vedea acestia vor fi niste scene violente in desene.

The Onion

Toate informatiile si barfele sau stirile nefondate sunt puse aici. The Onion a inceput sa satirizeze industria stirilor de peste 7 ani de zile. In timp ce nu este atat de la subiect sau politic precum The Daily Show, se pare ca atrage acelasi tip de oameni tineri, de cititori educati care sunt satui de a mai vedea de prostii pune media obisnuita pe site-urile acestora si apeleaza la acest site, in schimb.

College Humor

College Humor  este plin de rasete juvenile si de bucuria de a vedea pe altii cum se ranesc si fac haz unii de altii. Nu este pe gustul tuturor, insa exista cu siguranta o anumita piata si pentru acest brand de site-uri umoristice si pentru prostioarele care se scriu aici.

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *