Madagascar 3: bezmetici prin Europa!

Îndrăgitul film de animaţie Madagascar 3 a apărut pe marele ecrane şi în România, de data această aventura continuă în Europa.
Personajele principale, leul Alex (Ben Stiller), măgarul Marty (Chris Rock), girafa Melman (David Schwimmer) şi hipopotamul Gloria (Jada Pinkett Smith) părăsesc Africa ajungând direct în Monte Carlo, pentru a putea fi duşi de către năstruşnicii pinguini înapoi la grădina zoologică din New York!
Din păcate planurile le sunt deviate, când intră în schemă Căpitanul Chantel DuBois (Frances McDormand), o superwoman poliţista determinată să-i extermine.
Animalele găsesc o soluţie de a călători fără a fi depistaţi: un circ ambulant pe care îl ajută să se reinventeze cu un spectacol senzaţional.
Poveşti noi de viaţă ale animalelor de la circ, umor de calitate care face spectatorul să aplaude aproape la fiecare secvenţă, vocile personajelor cu care ne-am obişnuit, hazul lor, începând cu King Julien, pinguinul Kowalski şi terminând cu accentele noilor personaje: Gia, Vitaly, Stefano-pentru a întregi mai multe popoare în acest voiaj demenţial prin Europa, încântă spectatorul.
Mai presus de orice aduc bună dispoziţie, pe care o transmit tuturor: viaţa este plină de artificii, dacă ştii să le vezi!
Kakaya!

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

3 thoughts on “Madagascar 3: bezmetici prin Europa!

  1. Uau! Am ras foarte tare numai uitandu-ma la trailer, cu siguranta voi merge la cinema sa il vad!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *