De mare ajutor cand te muti in oras strain: masina inchiriata

masina inchiriata

Nu de putine ori se intampla sa ne dam seama ca masina este un bun de care nu ne putem lipsi. Din pacate este un rau necesar. Mai ales cand vine vorba de a ne muta intr-un oras strain tine de un strict necesar pentru a nu pierde timp.

Povestea mea incepe chiar asa: ma mutam in alt oras, eram novice in marea capitala. Habar nu aveam cum si ce sa fac, de unde sa fac cumparaturi si asa mai departe. Ma descurcam insa nu si cu transportul. De fapt marea problema tocmai aici este. Cum sa mergi la intalnire de afaceri coborand dintr-un autobuz? Va spun eu, penibil.

Faceam contract, eram in ziua in care trebuia sa semnam. Acum chiar daca eu eram sa zic doar un reprezentant al firmei tot nu putem sa consider ca pot sa merg cu bicicleta la intalnire. Asa ca am decis sa inchiriez o masina. Cea mai buna alegere a fost inchirierea de la WLC Rent. Motivele sunt suficiente in acest sens.

In prima faza am sunat din ideea ca doream sa descopar ceva informatii. Intrebam cel putin din ideea de a sti ce voi comunica sefilor mei, de a sti ce suma se va deconta si intreaga lista de formalitati. Un tip foarte amabil imi explica demersul si informatiile relevante. Si incep sa spun, asa din pura placere de conversatie, oare ce masina sa aleg. La fel de amabil si de prompt tipul imi spune chiar si sugestii. Experienta isi spune cuvantul asa ca parea de la sine inteles ca stie omul ce sa recomande.

O fac si pe asta. Iau masina si dus sunt. Trebuie sa fac o buna impresie asa ca merita sa fac si pasul acesta. Doar ca stima in sine, doar ca idee in sine, ca si dorinta de a fi pe aceeasi lungime de unda cu cel ce va deveni colaboratorul meu fac si acest pas.

Am inchiriat un Audi A4 quattro. Si pentru ca m-am convins cat este de usor sa apelezi la servicii de orice fel chiar si online acum planuiesc o vacanta. Pana la urma o si merit dupa marele contract semnat. Asa ca sunt in cautare de bilete de vacanta sa-mi “sarbatoresc” bonusul primit.

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *