Despre alegeri locale, la final. Faptele, pe sectoare și general

Un bun samaritean arată cum se folosește urna destinată lui Emil Boc și Irinel Columbeanu
Un bun samaritean arată cum se folosește urna destinată lui Emil Boc și Irinel Columbeanu
Un bun samaritean arată cum se folosește urna destinată lui Emil Boc și Irinel Columbeanu

Gata și alegerile. Unii candidaţii s-au văzut cu voturile în căruţă, unii s-au văzut cu frauda la orice pas, iar plebea, lumea, poporul, Decizătorul cu votul s-a bătut, s-a dus la vot, a stat la coadă, s-a îmbătat și i-a înjurat. Dar, cu ochi de vultur, câteva lucruri vor fi menţionate aici, văzute abia acum, după numărarea voturilor.

În sectorul 1 al capitalei a rămas același Chiliman. Nimeni nu știe exact din ce perioadă este primar, dar toți îl votează pentru că este ca regina Angliei, dă bine la poză și locuitorii par niște oameni care respectă seniorii.

La primăria 2-ului a rămas Onțanu. Netulburați de această veste deloc șocantă, etnicii minoritari de coloratură întunecată ai sectorului au pus repede de sărbătoare, reducând prețurile țigărilor și telefoanelor mobile.

Negoiță (da’ nu ăla vechi!), după ce a aflat că e primar în sectorul 3, a plecat în vizită pe la grădinițe gimnazii și nouă-unșpe la licee pentru a vedea ce minore se mai poartă prin sector. I-a părut puțin rău că nu e Jean Monnet în 3, dar s-a resemnat cu ce a găsit.

Pentru că ar fi fost necesare investiții masive în infrastructură pentru mutarea lui Piedone de la 4, locuitorii au decis să-l lase acolo unde e, adică la primărie. S-au resemnat cu un alt bonsai sau boschete în ghiveci pe care l-au primit de la primar.

Citeste si:  Scăderea acțiunilor Facebook și problemele lui Zuckerberg

Cetățenii din sectorul 5 au respectat o veche vorbă românească, n-au dat cioara din mână pe candidații de pe buletin, astfel că Vanghelie mai joacă table patru ani la primărie.

În 6 nu mai contează cine a ieșit, pentru că există o vorbă la primăria generală cum că acel sector ar trebui denumit “area 6” și declarat o anomalie a Bucureștiului.

Că veni vorba de primăria generală, acolo a rămas Oprescu. Prigoană a fost pe doi. Pe afișe, Prigoană a jucat cu mină de pedofil, violator de babe în timpul liber, iar Oprescu a mizat pe celebra mină de alcoolist. Se vede treaba că românii bucureșteni și-au găsit model în cea din urmă.

Vezi AICI ce S-A ÎNTÂMPLAT cu alții! DOAR AICI! Citește mai jos odată!

După mostra de new media și online media, promitem că revenim cu articolul la ora 14 și puțin. Parol!

Sursă foto: CityNews

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *