4 metode de a avea prieteni și când nu ai

Trăim într-o lume complet legată, de aici, de prin părțile locului, până hăt departe, SUA sau chiar Asia, dar și așa există oameni fără prieteni. N-au Facebook, Twitter, alte de-astea, iar în viața de zi cu zi sunt prea ursuzi sau pur și simplu mizantropi pentru a avea prieteni. Nu-i nimic însă, pentru că BlogEvent are metodele ideale pentru a avea prieteni și când nu ai sau nu-ți dorești oameni, animale, alte dihănii pe lângă tine.

De-aia nu e bun un prieten real, stă sobru și scorțos în poze.
De-aia nu e bun un prieten real, stă sobru și scorțos în poze.

#1 Trebuie să te dai bine pe lângă un aurolac sau pe lângă niște cetățeni de o etnie minoritară certați cu igiena și garantat obții ceva. Cei mai des întâlniți tovarăși sunt păduchii, puricii și, dacă ții neapărat, căpușele. Dacă i-ai luat, nu trebuie să-i îngrijești, nu trebuie să-i scoți la bere, nu trebuie să-i alinți, doar să-i lași să te paraziteze. Bine, unii oameni pot face și ei asta, dar sunt mai enervanți pentru că vor să și vorbești cu ei.

#2 Fie dezvolți o formă de schizofrenie, fie te bagi pe ceva halucinogen extrem. Important e să-ți dezvolți niște voci. Ele nu te vor reține prea des, dacă sunt din droguri, și te vor îndruma numai spre bine, dacă sunt din schizofrenie. Nu te deranjează decât în cele mai bune momente și niciodată nu știi dacă ești nebun sau oamenii chiar vor să fie sociabili cu tine. Oricum, privește partea bună, n-ai nevoie să asculți muzică, îți poți dezvolta o voce cu veleități cântăcioase.

#3 Trebuie să faci cumva să ai dublă personalitate sau chiar mai multe personalitate (sic!). Ea poate fi sociabilă pentru tine, tu poți fi același ursuz, posomorât, mizantrop, miserupist. Ea o să se distreze, te va lua cu ea peste tot, te va răsfăța, îți va toca banii, va avea proprii ei prieteni și prietene. Ptiu! seamănă cu o soție.

#4 Omoară pe cineva, fă-o într-un fel de ritual satanic și vezi dacă devine strigoi. Dacă devine, felicitări sincere, ai pe cineva mereu acolo. Mereu acolo să te streseze, să-ți reproșeze că ai ucis-o lent, dureros sau prea repede și nu s-a putut bucura pe deplin de plăcerile masochismului. Oricum, n-are de gând să stea cu tine decât până găsește lumina, până îi înfige vreun țăran sau un călugăr credul o țepușă în inima corpului sau până mori tu. Există posibilitatea ca tu să te sinucizi, pentru că te enervează, dar nu face asta, e un risc prea mare să vă întâlniți pe lumea cealaltă și să te streseze o veșnicie.

Hai, spor la muncă, nu la cerșit prieteni!

Sursă foto: Trilulilu

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

One thought on “4 metode de a avea prieteni și când nu ai

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *