Cum să obții produse gratis de la automat

Acesta e dușmanul și trebuie învins!
Acesta e dușmanul și trebuie învins!
Acesta e dușmanul și trebuie învins!

Dai peste acel moment lângă automatul de la metrou când un produs atârnă să cadă și nu cade. Iar în automat nu te poți izbi, pentru că lângă el e cel care a cerut produsul și puțin mai departe este un bodyguard. Ce faci? Scoți bani, îi înfigi în automatul cel nesătul și ceri acel produs. Și-ți pică două! Felicitări, sistemul e înfrânt! Ai învins!

Care sunt pașii:

  1. Aștepți ca un produs să fie în situaţia de cădere. Mă rog, aștepți nefericitul căruia să nu-i cadă produsul.
  2. citești în continuare aici pentru a afla

Ca bonus! Dacă nu ai bani, dar există un produs în stare de cădere, lovești aparatul, dar nu înainte de a părea că ai băgat bani în el. Va veni un bodyguard la tine, pentru că nu poate lăsa anarhia să domnească, dar nu-i nimic, nu e proprietatea Metrorex acel automat. Poate e un om cu inima bună și te ajută să-l iei. Succes la prins gratuități și la bucurat de ele ca orice român!

Sursă foto: TVP

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

2 thoughts on “Cum să obții produse gratis de la automat

  1. Hahahahha :)). Si eu am patit din astea si primeam cate doua :)). Uneori nu primeam niciunul din doua… dar este e partea mai trista.

  2. Da o pasarica cum se obtine gratis???? Ca sunt in calduri,da singur….E vreo femeie disponibila pe aici????

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *