Destinatiile care te vor face sa visezi in vara anului 2021

Coasta Liciei in Turcia, Egiptul de-a lungul Nilului, Sicilia… iata care sunt destinatiile care ne fac sa visam la soare si la mare in 2021.

Sifnos si Milos in Grecia

Cel mai bine pastrat secret in Cyclade, Sifnos si Milos fac parte din categoria locurilor de predilectie de descoperit in Grecia in aceasta vara. Sunt foarte bine conservate si aici poti descoperi plaje salbatice si satucuri tipice. Poti sa faci si o escala la Atena inainte de a ajunge pa cele doua insule. Sicilia rurala. Pe langa cele mai frumoase plaje si alte golfuri, Sicilia poseda peisaje de tara foarte linistitoare. Poti descoperi aici cele mai bune produse locale, locuri unde te poti bucura de soare, sa descoperi vita de vie, maslini….

Tara Galilor/ Cornwall/ Scotia

Din 1 octombrie 2021 pasaportul va fi obligatoriu in Marea Britanie. Poti profita de acest lucru si sa ajungi in aceasta vara in cele mai frumoase locuri de aici si cele mai frumoase insule. Scotia este cea mai maiestuoasa destinatie,dar vei gasi aici o multime de alte atractii- Cornwall, Tara Galilor, dar si cateva parcuri precum Costwolds, de exemplu.

Asturies/ Tara Bascilor

Nu, Spania nu inseamna doar plaje supraglomerate. Coasta de nord a sa te va suprinde cu siguranta cu verdeata sa. Un colt din Spania de redescoperit pentru frumusetea, cultura si gastronomia sa.

Insulele Baleare

Destinatiile ideale daca si pentru tine vara rimeaza cu soare arzator si plaje imense si o natura maiestuoasa. Un mic paradis mediteranean, Minorca si Mallorca fac parte din cele mai frumoase insule de descoperit in Spania. Mallorca seduce prin latura sa mai salbatica, satucurile sale mai pitoresti si golfurile cu ape translucide. Minorca are cele mai spuerbe plaje si o arta de a trai care te va seduce cu siguranta.

Dalmatia si insulele sale

De la Split la Dubrovnik, Croatia are cele mai frumoase insule, unele mai frumoase ca celelalte. Leaganul unei culturi fascinante, populat de maslini si de golfuri stancoase la margine Adriaticii, aici chiar ai ce sa vezi. Coasta Liciei din Turcia. Pentru peisajele sale cu palmieri, maslini si portocali, iata inca o destinatie care merita sa fie descoperita. Mare este peste tot, la vedere si vei gasi pe drum si morminte sapate in stanca ceea ce ne duce cu gandul la cele mai pretioase vestigii.

Egiptul de-a lungul Nilului

Daca vrei sa descoperi Cairo, Egiptul ofera posibilitatea de a descoperi lacul Nasser de la bordului unui vapor egiptean traditional. Pe apele linistite ale lacului cativa pescari si mii de pasari pot sa fie observati si ei. Poti descoperi si palatele legendare ale Nilului, piramidele si cele mai frumoase croaziere.

Tanzania. Daca vrei sa faci un safari si sa descoperi o flora si o fauna minunata, aici trebuie sa ajungi. La fel ca si Zanzibar, care este mai mult decat o insula paradisiaca, Tanzania este o destinatie foarte bogata din punct de vedere cultural. Poti sa faci aici si un safari in parcul Manyara si un altul in craterul Ngorongoro, urmat de o escala pe insula Zanzibar.

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *