Diagnosticul

Am fost chemată la clinica lui Dumnezeu pentru o revizie de rutină şi bine a fost, pentru că am constatat că eram bolnavă.

Când Isus mi-a verificat tensiunea a văzut că aveam duioşia scăzută. Luându-mi temperatura, termometrul a înregistrat 40 de grade de îngrijorare. Mi-a făcut o electrocardiogramă şi diagnosticul a fost că aveam nevoie de mai multe by-pass-uri de dragoste pentru că arterele mele erau blocate de Singurătate şi Egoism şi nu aprovizionam inima mea golită.

Am trecut la ortopedie, pentru că nu mai puteam merge alături de fratele meu, nici să-i mai dau o îmbrăţişare frăţească, pentru că aveam o fractură din lovitura cu Invidia şi Egoismul. De asemenea mi-a găsit miopie spirituală pentru că deja nu mai puteam vedea mai departe de lucrurile negative ale vieţii şi ale aproapelui meu.

Când m-am văitat de surzenie Isus m-a diagnosticat că mă lăsasem de Rugăciune si de a asculta vocea Lui în fiecare zi. De aceea azi Isus mi-a dat o consultaţie gratuită şi mulţumită îndurării sale nemărginite promit că la ieşirea din această clinică voi lua numai medicamentele pe care mi le-a recomandat privind calea şi adevărul său:

La trezire să beau un pahar mare de Recunoştinţă. Sosind la servici să iau o lingură plină de Pace. În fiecare oră să iau o pastilă de Calm, o cupă de Umanitate şi Solidaritate. Ajungând acasă să-mi injectez o doză de Iubire. Şi înainte de a mă culca să iau două capsule de Linişte sufletească.

Astfel, Dumnezeu este lângă tine în locul unde te afli acum, şi în condiţiile pe care le trăieşti, dar ţine seama că pentru a-L auzi şi simţi, să nu cumva să te depărtezi tu de El.

via mail.

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

2 thoughts on “Diagnosticul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *