Divorțul- eșec sau victorie?

În momentul când începem ceva, cred că gândurile și dorințele noastre se îndreaptă spre o finalitate când mai îndepărtată (în unele cazuri), sau deloc (în altele). Când intrăm într-o relație, ideea este aceea de a merge pe același drum împreună cât mai mult. Iar când hotărâm să ne căsătorim, ne dorim ca toată viața să fie împreună.

Din păcate, nu întotdeauna, dorințele noastre coincid cu realitatea, pentru că atunci când ne implicăm într-un lucru atât de serios, precum căsnicia, poate nu suntem destul de maturi, poate nu am discutat exact cu partenerul ce vrem de la această căsnicie…sau poate pur și simplu lucrurile nu mai merg.

În ultimii ani, numărul cuplurilor care divorțează a crescut foarte mult. În orașele mari, media este de 15-20 de cupluri care își depun actele pentru divorț zilnic. Poate este un procentaj îngrijorător, dacă îl comparăm cu anii precedenți. Dar eu cred că este un lucru bun până la urmă. Din ce în ce mai mulți oameni conștientizează că relația în care sunt implicați nu le face bine, așa că îi pun capăt. Nu mai suntem în era ceuașistă, când ne gândeam la ”ce va spune lumea”. Suntem mai siguri pe noi și pe acțiunile noastre și facem ceva pentru asta.

Un divorț nu este simplu pentru niciunul dintre parteneri. Sunt niște momente încărcate emoțional, momente când știi că tot ce ai sperat nu s-a concretizat în nimic, iar asta doare oarecum. Un divorț înseamnă și un sfârșit și un început, totodată, lucruri deloc simple.

Părerea mea este că un om care divorțează și își asumă asta, este un om puternic. Nu trebuie privit ca un om care trece printr-un eșec, ci o persoană care a fost în stare să își asume acest eșec și să îl transforme într-o victorie până la urmă.

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

3 thoughts on “Divorțul- eșec sau victorie?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *