Din suflet pentru suflet – campanie umanitara

Pentru ca suntem intr-o perioada in care suntem mai buni, sau in principiu ar trebui sa fim mai buni, ne-am gandit sa incepem  activitatea pe blogevent.ro cu o actiune menita sa ofere…

Ce sa ofere ? Un sprijin acolo unde este nevoie si unde din pacate situatia nu o permite.

Nu mai lungesc povestea pentru ca va veti da seama pe parcurs.

Propunerea pe care o  facem  este menita sa vina in ajutorul copiilor care si-ar dori sa aiba anumite lucruri si nu si le pot permite. Ideea este simpla, fiecare dintre noi trebuie sa gaseasca un copil  si  sa ne  spuna povestea lui intr-un articol si  cum putem sa-l ajutam . Ulterior povestea va  aparea pe blogevent  si  o vom promova  rugandu-i pe oameni sa fie mai buni si sa vina in ajutorul acelui copil asa cum pot : cu o jucarie, cu o hainuta, cu un ghiozdan, o pereche de adidasi etc etc.  Povestile vor fi ajutate si cu pagini de eveniment pe facebook pe care le vom promova pentru ca povestea lui sa ajunga departe.

Actiunea de strangere a jucariilor poate fi facuta de cel care a postat povestea si tot el va merge sa duca copilului ce s-a strans pentru ca astfel sa poate veni cu un feedback pentru cititori intr-un post cu poze  si multumiri adresate celor care ne-au ajutat sa facem un copil mai fericit.

Citeste si:  Cum angajezi content marketeri buni?

De ce o astfel de actiune? Pentru ca putem face asta si pentru ca oamenii sa nu ne perceapa doar ca pe un alt blog care vrea sa faca bani sau trafic fara sa ofere prea mult la schimb. Suntem de parere ca uneori trebuie sa oferim ca sa primim.

Campania se va numi ”Din suflet pentru suflet”  si va invitam sa o sustineti !

Feedback? Alte idei?

Ai un blog?Te rugam sa sustii aceasta campanie pe blogul tau.Iti vom fi recunoscatori!

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

2 thoughts on “Din suflet pentru suflet – campanie umanitara

  1. Ma bucur tare mult atunci cand intalnesc astfel de oameni…de-ar fi mai multi ca voi ce bine ar fi! Sustinem initiativa voastra, sa ajutam cat se poate si cum se poate pentru ca intotdeana SE POATE!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *