Ce don’soara, tii cu Basescu?

Ma trezesc eu de dimineata fericita stiind ca e frumos afara. Cum mi-am dat seama de asta? Foarte simplu. Langa blocul unde locuiesc eu, la nici 5 m de geamul de la dormitor, se construieste o casa. Muncitorii nu apar decat atunci cand e soare si frumos.Deci, se anunta o zi senina.

Lenevind eu de zor, imi amintesc de ce toata vara trecuta am fost un pachet de nervi.Imaginati-va cum e sa te trezeasca la prima ora, o sleata de muncitori porcosi, pe ritmuri de manele, ragaituri si doze de bere? Si cum toate astea nu sunt de ajuns, daca tot se stransesera acolo, de ce sa nu-si si povesteasca unul altuia aventurile sexuale?

Imaginile cu care ma trezeam erau epice.In aceasta dimineata, am observat insa ca domnii muncitori, nu si-au schimbat naravul deloc. Beau, asculta manele si vorbesc la fel de porcos. Singura diferenta a fost aceea ca nu am mai auzit povesti cu si despre femei. Acestea au fost inlocuite de injurii la adresa lu’ domnu’ presedinte.Si ce injurii!Sareau organele masculine in aer mai ceva ca lava unui vulcan.Ma intorc pe partea cealalta, imi trag plapuma peste cap si incerc sa mai fur jumatate de ora de somn.Da, cum sa nu!Salam dadea dedicatii de zor la printese si dujmani, gibonii radeau, berea curgea garla.

Ma ridic semi-ciufulita si nervoasa din pat, deschid geamul si le arunc o privire sticloasa, in speranta ca o sa isi dea seama ca au intrecut limitele oricarui bun simt.Ce raspuns primesc la atitudinea mea:”Ce don’soara, tii cu Basescu?”. Le raspund ca deja ma deranjeaza injuraturile si muzica lor si daca pot sa le mai tempereze.Nu-mi raspund nimic, se intorc toti la “munca” si ii aud bombanind:”muierile astea,ce urechi sensibile mai au…da’ la prostii se gandesc”

Am vreo 5 oua in plus in frigider.Ce sanse am sa ii nimeresc maine dimineata din prima, tinand cont de faptul ca ei sunt 4 la numar?

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

5 thoughts on “Ce don’soara, tii cu Basescu?

  1. Ouă? Prea puțin. La cât e de frig,niște baloane cu apă pregătite din timp ar fi mai indicate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *