Documentarele muzicale de vazut si de revazut

Lady Gaga, Beyoncé, Taylor Swift, Travis Scott, Depeche Mode… starurile din lumea muzicii sunt onorate uneori si prin intermediul unor documentare.

Iata deci o serie de documentare muzicale de vazut si de revazut.

Lady Gaga, Five Foot Two. Cu un an inainte de „A Star Is Born”, Lady Gaga dadea deja cartile pe fata in documentarul „Five Foot Two”, difuzat pe Netflix. Aici se urmareste un an din viata celebrei popstar intre inregistrari si aparitia albumului sau „Joanne”,. Pregatirea pentru „Super Bowl”. Dar in spatele paietelor, artista se dezvaluie fara farduri cu privire la unele experiente foarte personale. Se exprima foarte sincer, isi spune indoielile care au fost momentele mai dureroase pentru ea, dar vorbeste si despre solitudinea sa.

Taylor Swift, „Miss Americana”. Pe langa faptul ca este unul din cele mai importante popstaruri ale ultimului deceniu, Taylor Swift este de asemenea o femeie angajata in foarte multe domenii. Astfel ca acest documentar o urmareste pe artista la inregistrarea ultimelor sale doua albume, dar si in anumite subiecte mai personale, precum dismorfobia, boala mamei sale, relatia sa cu mijloacele mass –media, dar si angajarea sa in politica.

Acest documentar pune in lumina cat este de greu pentru o femeie sa se impuna intr-un showbiz dominat mai mult de barbati.

Beyoncé, Homecoming. Aici se prezinta organizarea impresionantului sau concert de la Coachella, o prestatie pentru care a intrat in istorie. Este vorba despre un concept creativ, despre o veritabila miscare culturala care trebuie neaparat sa fie vazuta sau revazuta.

Travis Scott, Look mom I Can Fly. Travis Scott se afla fara doar si poate la apogeul carierei sale. De cand a aparut albumul sau cu numarul 3, a devenit unul din cei mai celebri rapperi si cel mai populari de pe planeta, la fel ca si relatia sa cu Kylie Jenner care a innebunit presa din lumea intreaga. In acest documentar ni se prezinta deci viata sa nebuna, primele sale concerte si enormele sale turnee internationale. Aici sunt prezentate imagini de colectie, din arhiva personala si interviuri ale persoanelor apropiate, documentarul acesta punand accentul pe viata sa sentimentala scrutata de foarte aproape mereu de catre paparazzi.

Depeche Mode, Spirits in The Forest. Un grup atemporal, cu un public ce reuneste mai multe generatii, acest documentar urmareste marturiile a sase persoane care povestesc cum le-a schimbat viata formatia Depeche Mode si hiturile sale. Ocazia ideala deci de a redescoperi si fredona din nou „Enjoy the Silence”, „Personal Jesus” sau „Just Can’t Get Enough”.

Jonas Brothers, Chasing Happiness. Oare cei din formatia Jonas Brothers alearga dupa fericire sau au gasit-o deja? Reorganizati in anul 2019 cu albumul „Happiness Begins” si bucurandu-se de un succes triumfal cu hitul „Sucker”, Joe, Kevin si Nick Jonas s-au bucurat din nou de succesul de altadata cu aceasta reintoarecere de succes in fata scenei. Cu aceasta ocazie, au parte de un documentar pe Amazon Prime care revine asupra carierei lor triumfatoare, asupra isteriei provocate la inceputurile lor, dar si asupra reorganizarii lor care a sedus fanii din prima clipa.

 

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *