Eleganță și feminitate cu LuxuryGifts

O altă provocare de la competiția SuperBlog 2012 ne spune să prezentăm importanța alegerii bijuteriilor, și a accesoriilor în general.

Ca femeie, este foarte important să știi să alegi accesoriile, să le combini cu ținuta și machiajul, fără să cazi în ridicol. Mai ales în ziua de azi, când suntem invadate de tot felul de briz brizuri de plastic sau imitații din cine știe ce material. Este atât de ușor să cazi în ispita lor…să vrei foarte multe accesorii, și să cedezi cantității în locul calității.

Eu una, nu sunt foarte bună prietenă cu accesoriile, nu am foarte multe. Dar cele pe care le am sunt alese cu grijă. Prefer să dau mai mulți bani, pe un lănțișor simplu, cu pandantiv, de argint, ca cele de pe LuxuryGifts.ro, decât aceeși sumă pe un braț de plasticuri. Plus că o bijuterie mică și fină, de care atârnă frumos ceva ce te reprezintă, nu dă bătăi de cap la asortare.

Pentru petreceri, la care merg rar, aleg de obicei tot argintul, pentru că rochiile mele au detalii argintii. Am grijă ca atunci când port ceva cu paiete sau pietre, sa nu port multe bijuterii. Dacă ornamentele sunt în zona decolteului, voi renunța mereu la colier sau lănțișor, pentru a nu încărca zona. Voi rămâne cu o brățară simplă sau cercei.

De asemenea, dacă bijuteriile pe care le port se întâmplă să fie masive, nu voi fi niciodată accesorizată cu tot setul, pentru că sunt micuță, și ar arăta grosolan pe mine. Rămân doar cu ceea ce port la gât eventual, pentru că am gâtul lung, și nu capăt aspectul butucănos.

La ținutele de zi, recunosc, aleg numai lănțișorul meu cu fluture, ieftin și ușor de asortat. Cred că la ținutele de acest gen este cel mai greu să asortezi accesorii, pentru că este ușor să cazi în ridicol.

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *