Despre SpringShop.ro

De data asta, SuperBlog vine cu o provocare simpla si complicata in același timp: parerea despre o platforma care ajută la crearea unui magazin online. Sau, mai bine zis, ce aș schimba la ea.

Aruncând o privire de simplu eventual client pe SpringShop, realizez că este ușor de folosit. Are și o animație care explică foarte bine ce și cum ai de făcut, în cazul în care ai de gând să deschizi un asemenea magazin.

Este destul de greu să găsesc ceva ce aș schimba, având în vedere că nu le am cu administrarea la așa ceva, așadar nu prea am idee ce ar avea nevoie un eventual client. Totuși, sunt vreo două lucruri pe care le-aș schimba.

Aș schimba probabil tema site-ului. Eu intru pe net de pe notebook, așadar am un ecran mititel. Partea fixă de temă ocupă vreun sfert de ecran, iar dacă micșorez ecranul, dacă fac în așa fel încât să văd mai mult, fontul se micșorează prea tare, și nu se mai înțelege scrisul. Așadar, este destul de enervant. Ca să vizionez tot, trebuie să fâțâi cursorul.

În rest, tema este chiar drăguță, simplă, aerisită, nu are trei culori în zece nuanțe, este chiar relaxantă.

Aș pune exemple de magazine create pe o asemenea platformă, sau imagini cu câteva din temele disponibile unui astfel de serviciu. Nu îmi vine în minte un exemplu exact. Poate un magazinaș fictiv, așa, ca idee, să vadă și ochiul meu, vorba aia, cam ce se poate.

Citeste si:  Etichete Label Print

Și al treilea lucru pe care l-aș adăuga ar fi păreri de la clienții existenți. Eu mai fac uneori cumpărături online, de farduri sau nimicuri feminine. Iar atunci când îmi aleg ceva, părerile foștilor clienți sau ale actualilor contează mult în alegere. Astfel de păreri îmi arată că a folosit și altcineva serviciile alea, și că sunt sau nu de încredere. Una este să îți spună că serviciile sunt eficiente cel care le-a creat, și alta este să ți-o spună un client. Plus că poveștile celorlalți cu experiența legată de un anumit site îți pot da idei, te pot orienta spre opțiuni mai ieftine dar la fel de eficiente, sau, chiar mai scumpe dar care merită banii mai mult decât ce doreai tu.

Voi ați vizitat SpringShop? Ce părere aveți?

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *