Eu la Spring Super Blog

Dacă anul trecut am participat în echipă, anul acesta particip singurică. Există câteva diferenţe în concurs, totuşi:

– de data asta, bloggerii se pot înscrie pe toată durata competiţiei

– probele nu sunt obligatorii

– competiţia are multe provocări…feminine

Cât despre cum percep eu treaba…este mai greu şi mai uşor în acelaşi timp. Dacă înainte împărţeam probele cu colegii, acum le fac faţă singură. Înainte, pe de o parte, trebuia să am încredere că cel care scrie proba dă tot ce poate, şi face faţă mai bine ca mine. Pe de altă parte, erau multe probe la care nu aş fi făcut faţă deloc singură. Asta înseamnă muncă în echipă presupun. Scriam cam o probă pe săptămână, dar nu aveam control total asupra locului nostru în competiţie.

Acum eu ţin frâiele, cum s-ar spune. Şi văd de ce sunt în stare de una singură. Asta înseamnă că scriu mai des, că îmi folosesc imaginaţia la cote maxime, că răspund numai de mine.

Nu este uşor, din moment ce apare o probă la două zile, iar eu mai am de scris vreo două articole să ajung la zi, iar mâine are să apară a treia provocare.

Emoţiile sunt aceleaşi, dar motivaţia este mai mare, acum că deja cunosc o parte din concurenţi. Îmi este dor să îi revăd, să simt iarăşi energia fenomenală a galelor. Dincolo de micile recompense materiale, care, să fim serioşi, înseamnă mult, există motivaţia colectivă.

Concurenţii chiar se ajută, deşi suntem într-o competiţie, se susţin cum nici nu vă imaginaţi. Cred că asta îmi dă putere să încerc să particip la fiecare probă, chiar dacă o fac cu întârziere, să merg mai departe.

Aşa că nu pot să nu mă întreb. Pe voi ce vă motivează să mergeţi mai departe în competiţii?

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *