Romane de devorat in 2021

Iata o selectie de romane pentru a incepe anul asa cum trebuie. Lasa-te tentat de o calatorie in Cuba, descopera continuarea unui roman de succes…

Yoga de Emmanuel Carrerre

Emmanuel Carerre isi continua cautarea spirituala si publica pe data de 10 septembrie 2020 Yoga, o disciplina pe care el insusi o practica de mai multa vreme si care, pentru autor, are capacitatea de a unifica fiinta.

Consent, A memoir de Vanessa Springora

La mijlocul anilor ’80, crescuta de o mama divortata, V. este pasionata de lectura si incearca astfel sa umple golul lasat de tatal sau care a abandonat-o. La 13 ani, intr-un restaurant, face cunostinta cu G., un scriitor al carui reputatie sulfuroasa nu o cunoaste. Inca de la prima vedere, este sedusa de acest barbat in varsta de 50 de ani, este fascinata de atentia oferita. Mai tarziu, primeste o scrisoare in care G. isi descrie nevoia “imperioasa” de a o revedea. Omniprezent, G. reuseste sa o linisteasca, nu are intentia sa ii faca rau. Cand implineste 14 ani, V. se dedica acestui barbat trup si suflet. Insa, cand intelege ca acest barbat colectioneaza relatiile cu adolescentele si practica turismul sexual, totul se naruie…

Machines Like Me, Ian McEwan

Londra, anul 1982. Beatles inca sunt la moda si cercetatorul Alan Turing este inca in viata. Datorita lui, avansarile tehnologice si stiintifice in materie de inteligenta artificiala au fost posibile. Astfel, Charlie il achizitioneaza pe “Adam”, un android dotat cu inteligenta artificiala, una din cele mai perfecte din cate exista. Adam seamana foarte mult cu o fiinta umana, stie sa faca conversatie, scrie poezii si isi proclameaza iubirea pentru Miranda, iubita lui Charlie. Adam si semenii sai au fost conceputi pentru a respecta regulile si nu reusesc sa accepte toate imperfectiunile lumii, in special minciuna. Situatia se va complica in sanul acestui menage a trois complicat.

La première fois c’était quand même plus marrant – C. Oakley

In timp ce se pregateste sa profite de un weekend romantic cu scopul de a sarbatori cei trei ani de la vindecare, Daisy primeste o veste teribila, cancerul a recidivat si este in faza terminala. Moartea este o perspectiva infricosatoare: sa il abandoneze pe Jack, cel mai bun sot din lume i se pare un lucru teribil. Daisy se lanseaza in cautarea femeii ideale pentru sotul sau pentru ca, dupa moartea sa, Jack sa nu ramana singur. Insa, Daisy va trebui sa aleaga ce conteaza mai multe pentru ea in lunile care i-au ramas: propria sa fericire sau cea a lui Jack.

The Whole Town’s Talking, Flannie Flagg

Nimic nu mai este la fel in acest orasel din Missouri. Anii trec, dramele se succed, societatea si lumea se tansforma insa oamenii, cu placerile, temerile, credintele si pasiunile lor nu se schimba deloc. Insa lucrurile se petrec altundeva. Acolo sus. Pe deal. Departe de a se bucura de odihna eterna, defunctii isi continua existenta, sub o forma cu totul si cu totul speciala. Despre ce este vorba? Descopera citind acest roman.

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *