Festivalul filmului horror și fantastic „Lună Plină”

FESTIVALUL FILMULUI HORROR ȘI FANTASTIC „LUNĂ PLINĂ” va avea loc luna aceasta, între 16 și 19 august. Numele lui nu vă sună cunoscut, tocmai pentru că anul acesta, la Biertan, județul Sibiu, va avea loc prima ediție.

Evenimentul este organizat de Asociația pentru Promovarea Filmului Românesc și se adresează amatorilor de filme horror cu adevărat bune, care știu să sperie spectatorul cum trebuie. Iubitorilor de pelicule neconvenționale, care îți strecoară fiori reci prin tot corpul, din măduva oaselor până spre vârful celor mai fini peri, pentru ca apoi să încheie apoteotic, prin scene teribile, care au grijă ca și cel mai curajos dintre cunoscători să doarmă cu lumina aprinsă!

Debutul este ales cu grijă! Festivalul va începe în ziua în care se împlinesc 30 de ani de la premiera unuia dintre filmele-reper ale cinema-ului horror modern, The Thing (regia John Carpenter, 1982).

Biletele vor fi, dacă vreți părerea mea, surprinzător de ieftine pentru un asemenea festival! Prețurile sunt disponibile aici!

Veți avea parte de proiecții horror în aer liber, premiere cinematografice pentru marele ecran din România și selecții ale genului cum numai adevărații cunoscători ai genului vor fi în stare să urmărească!

Și tot ei, vor întra în graba mare pe site-ul dedicat festivalului, să afle detalii! În timp ce eu, omul de rând, am să mă ascund înainte să înceapă!

Citeste si:  Primul blogmeet sătmărean

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

2 thoughts on “Festivalul filmului horror și fantastic „Lună Plină”

  1. Se spune ca in spatele filmelor horror stau multi psihologi foarte priceputi. Asa se explica faptul ca unele pur si simplu te fac sa stai treaz toata noaptea. Sunt palpitant, s-ar putea sa ma duc la festival :D

  2. Mai, nu m-ar mira sa ai dreptate, sa stii! La urma urmei psihologii sunt cei care ne-ar putea explora si exploata cel mai bine temerile, nu?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *