Barcelona tiki-taka, Dinamo kaka-paka

meciul dinamo barcelona
meciul dinamo barcelona
Cum era, băieți? Fly like a woman?!

Pentru că un livetext e aur curat când îl faci, eu l-am scris pe-al meu înainte de meciul Dinamo – Barcelona, dar îl public după ca să fie live postterminatusmeci. Ce să mai, îmi permit o glumă înainte și dăm cu live-ul. Meciul transmis de Realitatea a fost ca și cum te uiți la un om fără brațe, dar de la cot, care vrea să jongleze. Poate că reușește, dar mai amuzantă e încercarea.

Minutu’ de începe meciu’: olandezii care se găsesc prin zonă mângâie ușor iarba să se asigure că e numai bună. Dinamoviștii se mulţumesc să se laude că a trecut și pe la ei Mutu.

Minutu’ 10: Jucătorii Barcelonei ar vrea niște pase, niște tiki-taka, dar sunt încurcați pe teren de jucătorii adverși care le cer autografe.

Minutu’ 15și-câteva-secunde: Barcelona înscrie primul gol, iar stadionul răsună de vocea gutural-șaormistă a lui Borcea, mai mult ca o fantomă, că “ăștia are arbitrii!” (se vede că am greșit, Messi a marcat în minutul 4).

Minutu’ 21: Dinamo chiar a părut că urcă în ofensivă și putea face un joc bun pe flancuri, dar asta doar cu băieţii de la încălzire care s-au încins la o miuţă.

Minutu’ 44: Se arborează primele bannere cu “Mitica la pushkrie”, iar stadionul începe să strige “jos hoţii!”. Ar fi strigat și locuitorii din Obor și Berceni, dacă n-ar fi fost în timpul serviciului.

Citeste si:  De cine să ne ferim în dragoste

Minutu’ 56: Dinamo a urcat cu mingea dincolo de centrul terenului, a construit mult, și-a creat ocazii, dar la finalizare n-a avut om. Adică, au centrat de la ei până dincolo, bre, ce-i așa greu de înţeles?!

Minutu’ 72: Barcelona a mai încercat o tiki-taka, o kaka-maka, dar au abandonat când au văzut că băieţii de vizavi s-au dus pân’ la chioșc după seminţe și bere.

Minutu’ 89: Se aruncă prima brichetă din public, dar arbitrul a refuzat-o galant, nu fumează.

Minutu’ 90+altele: Gigi Becali a ieșit pe GSP TV și a spus că-l scoate din echipă pe Barcelona ăsta. “Păi, bă, bă, nu joacă pentru mine, da’ joacă pentru ăștia? Nu știe el cine e Becali, bă, o să vadă el!”.

Minutu’ de-a doua zi: Gazonul și-a revenit după gang bang-ul de aseară. “Ce, bă, numai atât puteți?”, apoi s-a retras la dușuri.

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

2 thoughts on “Barcelona tiki-taka, Dinamo kaka-paka

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *